Η νέα ταινία με την SJP: Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Ρώμη

Ωρα Για Θεατρο

4moms team , 04-08-2016

Το “Όλοι οι Δρόμοι Οδηγούν στη Ρώμη” σηματοδοτεί την επιστροφή της λαμπερής πρωταγωνίστριας του Sex and the City, Sarah Jessica Parker, με μία ταξιδιάρικη, γλυκιά και ρομαντική κωμωδία.

Γυρισμένη στην εκθαμβωτική Ιταλία, η ταινία είναι ένα απολαυστικό και χαριτωμένο road trip με υπέροχα τοπία, πολλές εκπλήξεις, ρομαντική ατμόσφαιρα και συμπρωταγωνιστές τη θρυλική Claudia Cardinale και τον γοητευτικό Ιταλό ηθοποιό Raoul Luca (The Tourist). Η ευχάριστη και αισιόδοξη αυτή ταινία επικεντρώνεται στους διαφορετικούς δρόμους που ακολουθεί η καρδιά του κάθε ανθρώπου για να βρει την ευτυχία, ακόμα κι εκεί πού νόμιζε ότι την είχε χάσει.

Σύνοψη
Η Maggie έχει κάθε λόγο να κάνει ένα ταξίδι στην Ιταλία. Από τη μια πρέπει να απομακρύνει την έφηβη κόρη της Summer (Rosie Day) από τη Νέα Υόρκη και κυρίως από τον προβληματικό της φίλο. Από την άλλη, αισθάνεται την ανάγκη να κλείσει έναν παλιό λογαριασμό που έχει να κάνει με τον Luca (Raoul Bova), μια παλιά ερωτική ιστορία. Η άφιξη μαμάς και κόρης στα μαγικά τοπία της Ιταλίας όμως επιφυλάσσει πολλές ανατροπές, καθώς εξελίσσεται σε μια περιπέτεια στη διάρκεια της οποίας όλοι παίρνουν μαθήματα ζωής. Μετά από επεμβάσεις της αστυνομίας, συλλήψεις και την επανένωση της ηλικιωμένης μαμάς του Luca (Claudia Cardinale) με ένα απωθημένο του παρελθόντος, η ζωή όλων, παρόλες τις παρακάμψεις, θα βρει τον δρόμο της.

Από τις 4 Αυγούστου στους κινηματογράφους.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES