3 φορές δίδυμα μέσα σε 26 μήνες – Κι όμως συνέβη!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η πρώτη γέννα της Danesha Couch από το Κάνσας πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου του 2014. Ο τοκετός ήταν πρόωρος δλδ. γέννησε στις 26 εβδομάδες, μα η χαρά της τεράστια. Έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια. Δυστυχώς λόγο έλλειψης οξυγόνου το ένα από τα δύο βρέφη δεν τα κατάφερε.

Danesha-Couch-2

Ακόμη ένας πρόωρος τοκετός πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου του 2015 κι αυτλη τη φορά η Couch έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, την Delanie και την Darla. Η μητέρα δηλώνει πως έχει το ψευδώνυμο «Double Trouble» από τη μαμά της. «Κάθε φορά που μένω έγκυος είναι «διπλός μπελάς» λέει η ίδια γελώντας» και προσθέτει: «Νιώθω ευλογημένη γιατί μερικές γυναίκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου δεν μπορούν να κάνουν ακόμη παιδιά. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή που μπορώ».

Danesha-Couch-3

Μια ακόομη γέννα διδύμων ακολούθησε με την ίδια και τα 5 πλέον παιδιά της να γίνονται viral καθώς η περίπτωσή της έχει 1 στις 88.000 πιθανότητες! Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της μεγάλης παραγωγής ωαρίων που καθιστά κάθε φορά τις εγκυμοσύνες της πιο παραγωγικές από το αναμενόμενο.

 

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr