3 φορές δίδυμα μέσα σε 26 μήνες – Κι όμως συνέβη!

Εγκυμοσύνη - Βρέφη

4moms team , 22-07-2016

Η πρώτη γέννα της Danesha Couch από το Κάνσας πραγματοποιήθηκε στις 13 Απριλίου του 2014. Ο τοκετός ήταν πρόωρος δλδ. γέννησε στις 26 εβδομάδες, μα η χαρά της τεράστια. Έφερε στον κόσμο δύο δίδυμα αγοράκια. Δυστυχώς λόγο έλλειψης οξυγόνου το ένα από τα δύο βρέφη δεν τα κατάφερε.

Danesha-Couch-2

Ακόμη ένας πρόωρος τοκετός πραγματοποιήθηκε στις 29 Μαΐου του 2015 κι αυτλη τη φορά η Couch έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια, την Delanie και την Darla. Η μητέρα δηλώνει πως έχει το ψευδώνυμο «Double Trouble» από τη μαμά της. «Κάθε φορά που μένω έγκυος είναι «διπλός μπελάς» λέει η ίδια γελώντας» και προσθέτει: «Νιώθω ευλογημένη γιατί μερικές γυναίκες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου δεν μπορούν να κάνουν ακόμη παιδιά. Αισθάνομαι πραγματικά πολύ τυχερή που μπορώ».

Danesha-Couch-3

Μια ακόομη γέννα διδύμων ακολούθησε με την ίδια και τα 5 πλέον παιδιά της να γίνονται viral καθώς η περίπτωσή της έχει 1 στις 88.000 πιθανότητες! Αυτό συμβαίνει εξαιτίας της μεγάλης παραγωγής ωαρίων που καθιστά κάθε φορά τις εγκυμοσύνες της πιο παραγωγικές από το αναμενόμενο.

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES