Η Ζέτα Δούκα θηλάζει την κόρη της εν ώρα εργασίας

Διασημοι

4moms team , 20-07-2016

Η Ζέτα Δούκα είναι κάτι παραπάνω από απόλυτα ενθουσιασμένη μητέρα με την 3 μηνών κόρη της που έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή της. Η γνωστή ηθοποιός είναι πλήρως αφοσιωμένη στο νέο της ρόλο και τίποτα δεν είναι ικανό να την κρατήσει μακρυά από το παιδί της, βρίσκοντας πάντα χρόνο για κάθε της ανάγκη.

Ακόμη κι εν ώρα εργασίας δεν παύει να ασχολείται μαζί της κι αυτό το αποδεικνύει το χθεσινό post που ανέβασε στον προσωπιό της λογαριασμό στο Instagram. Η Ζέτα Δούκα θηλάζει την μικρή της κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης.

Μάλιστα, η Ζέτα Δούκα κάτω από τη φωτογραφία έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο με τους λόγους που η μητέρα και ειδικά η εργαζόμενη θα πρέπει παντού να μπορεί να θηλάζει, επισημαίνοντας τα οφέλη του θηλασμού για την υγεία του παιδιού.

A photo posted by zetadouka (@zetadouka) on

Μεταξύ άλλων έγραψε:

«Ο θηλασμός ειναι δικαίωμα της γυναίκας κ πρεπει να αναγνωρίζεται κ να ενθαρρύνεται! Σχετικα με το κεφάλαιο ” θηλασμός και εργασία”, ρίξτε μια ματια στα παρακάτω: Φέτος, η Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού επικεντρώνεται στο θηλασμό και την εργασία. Στόχος είναι να ενδυναμώσει και να υποστηρίξει όλες τις εργαζόμενες γυναίκες, ώστε να μπορούν να συνδυάζουν την εργασία με την ανατροφή των παιδιών τους και ιδιαίτερα με το μητρικό θηλασμό. Ως εργασία αναφερόμαστε σε γενικές γραμμές στην μισθωτή απασχόληση, εποχιακή απασχόληση, σύμβαση έργου καθώς και στη μη αμειβόμενη φροντίδα στο σπίτι. Πολλές μελέτες δείχνουν ότι η επένδυση στο μητρικό θηλασμό έχει υψηλή ανταποδοτικότητα στην εθνική υγεία, την εκπαίδευση και στην εθνική οικονομία. AdTech Ad Για παράδειγμα, ο θηλασμός οδηγεί σε: • Βελτίωση των ποσοστών βρεφικής και παιδικής θνησιμότητας, οφέλη για την υγεία της μητέρας και μειωμένο κίνδυνο ανάπτυξης ορισμένων μη μεταδοτικών ασθενειών. • Βέλτιστη ανάπτυξη του εγκεφάλου, μακρύτερη φοίτηση στο σχολείο, υψηλότερο δείκτη νοημοσύνης και μεγαλύτερη ικανότητα μάθησης»…

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES