Μήπως μαζεύουμε μάταια τα καπάκια για αναπηρικά αμαξίδια;

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 13-07-2016

Σε πολλά σχολεία και εταιρείες, άνθρωποι ενώνουν τις δυνάμεις τους και με μια πολύ απλή κίνηση προσπαθούν να βοηθήσουν. Μαζεύουν καπάκια από πλαστικά μπουκάλια θέλοντας έτσι να συνδράμουν στην συγκέντρωση πολλών τεμαχίων για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για άτομα που τα χρειάζονται.

Τελικά, πόσο αποδοτική είναι αυτή η προσπάθεια στήριξης και αλληλεγγύης; Η περίπτωση του 19χρονου Γεράσιμου Στυλιανακάκη αποδεικνύει περίτρανα πως αυτή η συλλογή από καπάκια, πιάνει τόπο και με το παραπάνω. “Σας ευχαριστώ όλους! Σήμερα για εμένα, αύριο για κάποιον που βρίσκεται… στη θέση μου…”, αναφέρει το μήνυμα που κρατά στα χέρια του ο Γεράσιμος, τον οποίο φίλοι του -οι οποίοι, μαζί με τη μητέρα του 19χρονου, πρωτοστατούν στη συγκέντρωση των καπακιών εδώ και αρκετό καιρό- φωτογράφισαν στον χώρο όπου συγκεντρώνονται τα καπάκια.

GERASIMOS3

Συγκινητική είναι η ανταπόκριση φορέων, συλλόγων, σχολείων, επιχειρηματιών και πολιτών στην προσπάθεια που κατέβαλλαν η μητέρα και φίλοι του Γεράσιμου Στυλιανακάκη να συγκεντρώσουν πέντε τόνους καπάκια προκειμένου να καταφέρει ο 19χρονος να αποκτήσει ένα νέο αναπηρικό αμαξίδιο.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES