Όταν πηγαίνεις honeymoon χωρίς τον σύζυγο μα με τα πεθερικά…

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 12-07-2016

Οι στιγμές που ο καθένας επιζητά λίγο “me time” σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνουν την περίοδο του μήνα του μέλιτος. Μάλλον δεν θα ήθελε κανείς να κάνει ενός τέτοιου είδους ταξίδι και μάλιστα καλοκαίρι στην Ελλάδα, χωρίς το άλλο του μισό. Αν σε αυτό το σκηνικό προσθέσεις και τα πεθερικά, η κατάσταση αξίζει να γίνει viral στο διαδίκτυο.

Δυστυχώς αυτό συνέβει στην Πακιστανή , της οποίας ο σύζυγος δεν κατάφερε να πάει στο μήνα του μέλιτος κι αυτό γιατί δεν πρόλαβε να πάρει τη βίζα εγκαίρως για το ταξίδι τους στην Ελλάδα. Με δεδομένο όμως πως το ταξίδι είναι προπληρωμένο, η Huma αποφάσισε να πάει μόνη της…ή μάλλον όχι ακριβώς. Τα πεθερικά της τη συνόδευσαν σε ένα love trip για έναν!

«Την πρώτη νύχτα έκλαιγα στην αγκαλιά της πεθεράς μου. Όμως με παρότρυνε να δω την κατάσταση διαφορετικά και να προσπαθήσω να το απολαύσω» δήλωσε η Mobin. Έτσι αποφάσισε να μην την πάρει από κάτω η κατάσταση. Άρχισε να τραβάει φωτογραφίες μόνη της αφήνοντας χώρο για τον αόρατο και απόντα σύζυγό της. Το ταξιδιωτικό της άλμπουμ κάνει το γύρο του διαδικτύου και αποτελεί το θέμα της ημέρας δικαίως!

funny-honeymoon-photography-without-husband-huma-mobin-19

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES