Ο πρίγκιπας Γεώργιος επισκέφθηκε μια αεροπορική βάση με τους γονείς τουc

Διασημοι

4moms team , 09-07-2016

Και φυσικά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω του!

Σε λίγες ημέρες γίνεται 3 ετών και σαν γνήσιο βασιλικό τέκνο, έχει ήδη εκδηλώσει την τεράστια αδυναμία που έχει στα αεροπλάνα. Πρόσφατα μάλιστα επισκέφθηκε μαζί με τους γονείς του μια αεροπορική βάση και μπήκε στο στο πιλοτήριο ενός μαχητικού αεροσκάφους.

Ο Δούκας του Κέμπριτζ βοήθησε τον γιο του να καθίσει στην θέση του κυβερνήτη ενός Hawk, του εμβληματικού αεριωθουμένου των “Κόκκινων Βελών”, του ακροβατικού αεροπορικού σμήνους της Βασιλικής Βρετανικής Αεροπορίας (RAF), σε μια έκθεση της πολεμικής αεροπορίας στο Φέρφορντ στη νοτιοδυτική Βρετανία.

AppleMark

Ο δυνατός θόρυβος έμοιαζε να τον ενοχλεί από τα πρώτα λεπτά κι έτσι αμέσως φόρεσε ειδικά ακουστικά. Μάλιστα κάποια στιγμή ο μικρός πρίγκιπας ξέσπασε σε κλάματα. Ο Γεώργιος, επιβιβάστηκε επίσης σε ένα ελικόπτερο “Squirrel”, με την συνοδεία της μητέρας του Κέιτ, ενώ ο πατέρας του Ουίλιαμ επέλεξε να καθίσει στον θάλαμο διακυβέρνησης.

“Όπως το ανέμενα, ο πρίγκιπας Γεώργιος εντυπωσιάστηκε λίγο από τον θόρυβο και το γεγονός ότι βρέθηκε στο εσωτερικό ενός ελικοπτέρου” δήλωσε ο υποσμηναγός Τζιμ Χόμπκιρκ που συνόδευσε τη βασιλική οικογένεια. Ο Γεώργιος ωστόσο έδειξε “πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τον έλικα στην ουρά του ελικοπτέρου. Φαντάζομαι ότι ο δούκας του είχε μιλήσει ήδη για αυτό καθώς δεν σταμάταγε να επαναλαμβάνει: “έλικας”», πρόσθεσε ο υποσμηναγός.

BRITAIN ROYALTY

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES