Ο νέος Ταρζάν στις κινηματογραφικές αίθουσες

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Ο εκδοχή του Ταρζάν του 1984, «Γκρέιστοουκ: ο θρύλος του Ταρζάν, άρχοντα της ζούγκλας», είναι η ταινία που θυμάμαι να έχω ζήσει μοναδικές στιγμές στην κινηματογραφική αίθουσα.

Ο λογοτεχνικός ήρωας του συγγραφέα Εντγκαρ Ράις Μπάροουζ είναι αγαπημένος αγοριών και κοριτσιών για πάρα πολλές δεκαετίες. Αυτός εδώ λοιπόν ο Ταρζάν της νέας γενιάς, απο το τρέιλερ του υπόσχεται πολύ θέαμα και περιπέτεια.

Η υπόθεση:

Πάνε χρόνια από τότε που ο κάποτε γνωστός ως Ταρζάν άφησε πίσω του την αφρικανική ζούγκλα για την κοσμοπολίτικη ζωή του Τζον Κλέιτον Γ΄, λόρδου του Γκέιστοουκ, µε την πολυαγαπημένη του σύζυγο Τζέιν στο πλευρό του. Όταν τον προσκαλούν να επιστρέψει στο Κονγκό, ως έφορος της Κυβέρνησης, δεν γνωρίζει ότι είναι πιόνι σε μια σκοτεινή υπόθεση απληστίας και εκδίκησης, σχεδιασμένη από τον Βέλγο Στρατηγό, Λεόν Ροµ. Αυτοί όμως, που κρύβονται πίσω από την τρομερή σκευωρία δεν έχουν ιδέα τι πρόκειται να επακολουθήσει.

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?