Κερδίστε 3 COOLA Travel Set, τα βιολογικά αντηλιακά που θα σας αιχμαλωτίσουν

Εδω Κερδιζεις

4moms team , 06-07-2016

Τα βραβευμένα αντηλιακά προϊόντα COOLA επιτυγχάνουν μοναδική προστασία από τον ήλιο, επανόρθωση και χαρίζουν μοναδική αίσθηση με ακαταμάχητο άρωμα!

Το 4moms.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε 3 Travel Set με τα πλέον απαραίτητα και organic αντηλιακά & ένα limited edition COOLA travel clutch!

Κάντε Like & Share τον διαγωνισμό μας στο Facebook και ίσως να είστε εσείς οι τυχερές που θα κερδίσετε ένα από τα ασυναγώνιστα set. 

2139_ig_1083513878607393759_196481627

Το Go Green Not Red!™ COOLA Travel Set περιλαμβάνει 4 δημοφιλή luxury προϊόντα, με organic πρώτες ύλες για φυσική αντηλιακή προστασία από τον ήλιο που πρέπει να έχετε μαζί σας αυτό το καλοκαίρι και όλα σε μέγεθος κατάλληλο για τις μεταφορές σας και για την τσάντα παραλίας. Όλα τα προϊόντα προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα με αντιγηραντικά αντιοξειδωτικά, ενώ δεν περιέχουν parabens, PABA, παράγωγα πετρελαίου και φθαλικές ενώσεις. Και όλα αυτά σε ένα stylish & χρήσιμο limited edition COOLA travel clutch!

Αναλυτικά το COOLA clutch περιέχει:

Body SPF 30 Pina Colada Sunscreen Spray 100 mL

ER+Radical After-Sun Lotion 60 mL

Classic Face SPF 30 Cucumber Moistorizer 25 mL

Full Size Lip Lux SPF 30 Original

2139_ig_1088632309990614892_26655056

Γιατί όμως τα COOLA είναι η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι; Τί πρέπει να προσέχουμε σε σχέση με την αντηλιακή μας προστασία και ποιοι είναι οι μύθοι και οι αλήθειες. Ρωτήσαμε την ειδικό, την αισθητικό Πένυ Τράκα η οποία μας έλυσε 7+1 βασικές απορίες!

FullSizeRender (2)

  1. Πότε πρέπει να βάζουμε αντηλιακό; Πριν πάμε στη παραλία ή στην παραλία;

Ιδανικά πρέπει να βάζουμε αντηλιακό 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο για να απορροφηθεί σωστά το αντηλιακό από την επιδερμίδα. Όποτε ναι καλό είναι να βάζουμε αντηλιακό πριν πάμε στη παραλία!

  1. Όσο μεγαλύτερος είναι ο δείκτης τόσο καλύτερα;

Όπως μπορείτε να δείτε και από τον παρακάτω πίνακα, η διαφορά μεταξύ δείκτη προστασίας SPF 30 και SPF 50 είναι πολύ μικρή. Ένα αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF 30 προσφέρει την απαραίτητη προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

2121212121212121

  1. Όλα τα αντηλιακά μπορούν να χρησιμοποιηθούν από όλους τους τύπους επιδερμίδας;

Ναι, όλα τα αντηλιακά COOLA μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Βέβαια κάποια είναι καλύτερα για συγκεκριμένους τύπους επιδερμίδας λόγω των συστατικών που έχουν.

2139_ig_1172038739688104083_1833531735

  1. Τα αντηλιακά των ενηλίκων ενδείκνυνται και για χρήση στα παιδιά.

Ναι στα COOLA, όλα μας τα αντηλιακά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από παιδιά.

  1. Μας έχει περισσέψει αντηλιακό από πέρυσι το χρησιμοποιούμε;

Όλα τα αντηλιακά προϊόντα έχουν στη συσκευασία ένα σήμα (βάζο με ανοικτό καπάκι) που δηλώνει τη περίοδο κατανάλωσης μετά το άνοιγμα. Οπότε καλό να ανατρέξουμε στη συσκευασία του προϊόντος και να ψάξουμε να βρούμε το συγκεκριμένο σηματάκι.  Αντηλιακά που έχει περάσει η χρονική διάρκεια που αναγράφεται στη συσκευασία καλό είναι να μην τα χρησιμοποιούμε γιατί δεν μας προσφέρουν τα αποτελέσματα που επιθυμούμε.

2139_tw_737108910763474945

  1. Όταν έχει συννεφιά πρέπει να βάλουμε αντηλιακό;

Η απροστάτευτη έκθεση στον ήλιο οδηγεί σε πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, στη δημιουργία λεπτών γραμμών και ρυτίδων και σε σημάδια γήρανσης. Γι αυτό το λόγο είναι πολύ σημαντικό να εκπαιδεύσουμε τους καταναλωτές/ανθρώπους να φορούν αντηλιακό όλο το χρόνο. Ακόμα και τις συννεφιασμένες ημέρες ή τους μήνες του χειμώνα, 80% των υπεριωδών ακτινών περνούν μέσα από τα σύννεφα. Άρα οι ακτίνες UVA & UVB είναι πάντα εκεί και η ετήσια προστασία είναι MUST!

Sprays-waves

  1. Πόσο συχνά πρέπει να το ανανεώνουμε;

Προτείνουμε να βάζουμε αντηλιακό τουλάχιστον κάθε 2 ώρες ή αμέσως μετά το σκούπισμα της πετσέτας.

  1. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των αντηλιακών COOLA;

Ήμαστε η βιολογική επιλογή στα αντηλιακά. Στα COOLA ήμαστε παθιασμένοι για τη δημιουργία υγιεινών αντηλιακών  που οι άνθρωποι αγαπούν να φορούν.

Φυτοπροστασία:  Χρησιμοποιούμε αισθητά λιγότερα ορυκτά ή χημικά φίλτρα από τον ανταγωνισμό και παρόλο αυτά προσφέρουμε στους καταναλωτές αντηλιακά με δείκτη προστασίας 15,20,30 & 50. Οι φόρμουλες των προϊόντων μας βασίζονται στη χρήση φυτών που έχουν αποδεδειγμένα φυσικό SPF, όπως για παράδειγμα τα βατόμουρα, οι φράουλες, το πλαγκτόν, τα κόκκινα φύκια, η καρύδα κλπ.  Σαν αποτέλεσμα της φιλοσοφίας της «φυτοπροστασίας» τα αντηλιακά COOLA προσφέρουν πολλαπλά οφέλη στην επιδερμίδα και αντιοξειδωτική προστασία.

Φιλοσοφία Farm to Face: τα βιολογικά συστατικά που χρησιμοποιούμε πάνε αμέσως από το αγρόκτημα στη παραγωγή. Αυτός ο σύντομος δρόμος παραγωγής έχει σαν αποτέλεσμα την άμεση επεξεργασία με το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα. Επίσης σημαντικό να αναφέρω ότι συνεργαζόμαστε με τοπικούς αγρότες που δεν χρησιμοποιούν πρακτικές καλλιεργειών GMO της Monsanto.

Περισσότερες πληροφορίες για τα COOLA μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πένυ Τράκα: [email protected], τηλέφωνο επικοινωνίας 21 11 835 822

beach set

Όροι Διαγωνισμού

1.Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 06/07/2016 έως 14/07/2016 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 15/07/2016, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsg.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES