Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ για την Στάλα Κοτσιρέα!Δείτε το γιατί!

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Την Στάλα τη γνώρισα πριν πολλά χρόνια!Υπήρξαμε συμπαίκτριες και για μένα ήταν πάντα ένα ξεχωριστό κορίτσι…

Όχι φυσικά για το πρόβλημα ακοής που αντιμετώπιζε,αλλά για την τεράστια θέλησή της και το πείσμα της, κατάφερνε να ξεχωρίζει με την ομορφιά και το ταλέντο της, κέρδιζε τον θαυμασμό  όλων!

Είμαι περήφανη μετά απο χρόνια πάλι, για τη φίλη μου τη Στάλα γιατί για άλλη μια φορά κατάφερε να ξεχωρίσει και να ανεβεί μαζί με την ομάδα της, την Εθνική γυναικών κωφών στην κορυφή της Ευρώπης!!

Της ζήτησα να μοιραστεί και να στείλει ένα μήνυμα σε όλους μας μετά απο αυτή τη μεγάλη επιτυχία και η φράση “καταφέραμε να κάνουμε την ιδιαιτερότητα μας προτέρημα”,με έκανε ακόμα πιο περήφανη για αυτό το κορίτσι…

stala1

“Όσο περνάνε οι μέρες, καταλαβαίνω τι πραγματικά καταφέραμε, αφού μέρα με την μέρα εισπράττουμε ολοένα και περισσότερο θαυμασμό!!! Η τεράστια αυτή εθνική επιτυχία είναι αποτέλεσμα πολύχρονης, και επίμονης προσπάθειας όλης της ομάδας. Κατακτήσαμε την κορυφή της Ευρώπης κάνοντας την ιδιαιτερότητά μας προτέρημα και έτσι θέλω να πιστεύω ότι δίνουμε ένα μάθημα ΖΩΗΣ σε όλους τους ανθρώπους πως με θέληση και σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πραγματικά τα πάντα!!! Το εθνόσημο στη φανέλα, μας έδωσε πολύ δύναμη όταν την χρειαστήκαμε και έτσι το όνειρό μας έγινε πραγματικότητα!!!

stala2

 

Το χρυσό μετάλλιο το αφιερώνω στο σύζυγό μου που με στήριξε απο την πρώτη μέρα και στα δύο μου παιδιά που με στερήθηκαν για πάνω από ένα μήνα.”

Μπράβο Στάλα ,Μπράβο σε όλα τα κορίτσια!!

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”