Μπρούνι για Σαρκοζί: Αν με απατήσει θα του κόψω το λαρύγγι και τα αυτιά στον ύπνο του

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

«Θα του κόψω το λαρύγγι και τα αυτιά στον ύπνο του αν τολμήσει να με απατήσει». Η δήλωση αυτή ανήκει στην Κάρλα Μπρούνι η οποία έδωσε αυτή την αποστομωτική απάντηση στην ερώτηση τι θα έκανε αν την απατούσε ο Νικολά Σαρκοζί.

Η 48χρονη προφανώς αστειευόμενη είπε πως η απιστία είναι κάτι που δεν συγχωρείτε εύκολα. Η Μπρούνι παντρεύτηκε τον Σαρκοζί το 2008 λίγους μήνες μετά το χωρισμό του με την τότε σύζυγό του Σεσίλια. Η Μπρούνι είπε ότι το να απατάς τον σύντροφό σου είναι «επικίνδυνο» και «οδηγεί τα ζευγάρια σε δρόμους χωριστούς».

Μιλώντας στο γαλλικό Elle η Κάρλα είπε ότι η απιστία θα την οδηγούσε σε ακραίες συμπεριφορές: «Θα του έκοβα το λαρύγγι και τα αυτιά στον ύπνο του. Την απιστία πρέπει να την αποφεύγεις. Είναι κάτι πολύ επικίνδυνο» και συνέχισε: «Η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα για να κρατήσει ένας γάμος. Γιατί πρέπει να απατήσεις αν έχεις επιλέξει να παντρευτείς και να κάνεις παιδιά. Αν θες να απατάς τότε να μην παντρεύεσαι και να μην κάνεις παιδιά. Η επιλογή υπάρχει».

Πάντως μετά από αυτές τις δηλώσεις αν ο Σαρκοζί είχε σκεφτεί να την απατήσει μάλλον θα πρέπει να το σκεφτεί καλύτερα…

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”