Δείτε το πρόγραμμα γυμναστικής της Ελιζαμπέτα Κανάλις για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
 Την μάθαμε μέσα απο τη πολύχρονη σχέση της με τον Τζώρτζ Κλούνει,η πανέμορφη Ελιζαμπέτα Κανάλις παντρεύτηκε και έγινε μητέρα μιας πανέμορφης κορούλας!
Η μικρή Σκάιλερ γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2015 και η μαμά της λίγους μήνες μετά έχει βρεί την φόρμα της και το κορμί της είναι πιο ωραίο απο ποτέ..
Riding_a_paddleboard_in_the_Bahamas_Elisabetta_Canalis-a-104_1451399984586
Τα αγαθά κόποις κτώνται και αυτό το ξέρει πολύ καλά η Ελιζαμπέτα αφού κάνει σκληρή γυμναστική καθημερινά προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης.
kanalis2
“Απόλαυσα την περίοδο της εγκυμοσύνης μου και δε στερήθηκα τίποτα ,είχε πει σε συνεντευξή της,αλλά τώρα έχει μπει πάλι σε πρόγραμμα άθλησης και διατροφής!
Elisabetta-Canalis4
Αυτό το διάστημα βρίσκεται παρέα με την κόρη της στις Μπαχάμες για μίνι διακοπές και ανεβάζει φωτογραφίες επιδεικνύοντας το καλλίγραμο κορμί της.
Ακόμα και εκεί βέβαια δε σταματά να γυμνάζεται καθώς κάνει padleboard ,τρέξιμο στην άμμο και πιλάτες.
Δε παραλείπει βέβαια και το αγαπημένο της Kravmaga!
artikel_elisabetta-canalis
Αυτό είναι το μυστικό της Ελιζαμπέτα για να χάσεις τα κιλά της εγκυμοσύνης!!

 

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”