Επέστρεψε στα θρανία & έδωσε Πανελλαδικές μαζί με τα δίδυμα παιδιά της

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 26-06-2016

Η Δέσποινα Παναγιώτου δεν άφησε όπως φαίνεται καμία πρόκληση της ζωής αναπάντητη κι έτσι αυτή τη χρονιά η 50χρονη Τρικαλινή έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς από εμάς.

Παρά το ιδιαίτερα φορτωμένο της πρόγραμμα, καθώς διατηρεί παντοπωλείο και είχε να φροντίσει για τα δίδυμα παιδιά της, που έδιναν κι εκείνα εξετάσεις, αποφάσισε 33χρόνια μετά την αποφοίτησή της από το Λύκειο, να δώσει στον εαυτό της μια ευκαιρία ακόμα. Έτσι λοιπόν, αφού υπήρχε η θέληση, βρέθηκε και ο τρόπος…

Κυνήγησα το όνειρο της ζωής μου, αποφασίζοντας να διαγωνισθώ στις Πανελλαδικές και να πετύχω“, δηλώνει χαρακτηριστικά, τονίζοντας πως “ήταν ένα μαγευτικό ταξίδι στη γνώση και μια μοναδική εμπειρία να κάθεσαι ξανά στα θρανία για μία τέτοια δοκιμασία, μετά από τόσο χρόνια”.

Παναγιώτου-Δέσποινα

Η τολμηρή Δέσποινα Παναγιώτου κατάφερε μάλιστα να συγκεντρώσει 15.000 μόρια και η εισαγωγή της σε μια σχολή ανθρωπιστικών επιστημών είναι δεδομένη. Αν αναρωτιέστε αν ήταν εύκολη η πορεία της, η ίδια απαντά “Παρά τις υποχρεώσεις μου στο κατάστημα, εκμεταλλεύτηκα όλο τον υπόλοιπο χρόνο μου στο διάβασμα, επί 8 μήνες και για σχεδόν 8 ώρες καθημερινά” λέει συμπληρώνοντας πως “ήταν επίπονο, αλλά άξιζε τον κόπο, έχοντας και τη στήριξη των παιδιών μου”.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES