Διεθνή βραβεία για τη Wise Greece

Γενικώς & Αορίστως

Υπάρχουν και αυτά τα νέα… τα καλά, τα αισιόδοξα. Αυτά που δεν ακούμε συχνά από τα ΜΜΕ αλλά συμβαίνουν εκεί έξω. Μια νέα κοπέλα, η Μελίνα Ταπραντζή, δημιούργησε τη Wise Greece, μία μη κερδοσκοπική Κίνηση, η οποία προωθεί τα ελληνικά προϊόντα και χρησιμοποιεί το κέρδος από τις πωλήσεις τους για να αγοράσει τρόφιμα, για άστεγους παιδιά και ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη. Τη Μελίνα τη γνωρίσαμε από κοντά στο Actually I Am το χειμώνα. Μας εντωπωσίασε με το καθαρό βλέμμα της, το πάθος της για τη δουλειά της, την αγάπη της στο συνάνθρωπο, την πρωτοποριακή της σκέψη και τις καινοτόμες ιδέες.

Προσφάτως τρία αποκλειστικά προϊόντα Wise Greece, απέσπασαν βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό Olymp Taste Awards που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, όπου ένα πολυάριθμο πάνελ καταξιωμένων Chef δοκίμασε με την τυφλή μέθοδο, εκατοντάδες ελληνικά προϊόντα, από διάφορες κατηγορίες, επιλέγοντας εκείνα που ξεχώρισαν για την υφή, τη γεύση και το άρωμά τους!

Η σειρά με σάλτσες και πατέ που δημιούργησε η Simply Greek για καλό σκοπό αποκλειστικά για τη Wise Greece, ενθουσίασαν τους κριτές, ενώ 3 συνολικά προϊόντα απέσπασαν τα τιμητικά βραβεία. Συγκεκριμένα διακρίθηκαν η Γλυκόξινη σάλτσα με βάση την πιπεριά και το αμύγδαλο, η Τομάτα-Εσπεριδοειδή-Κανέλα με έμπνευση τις γεύσεις της Πόλης, καθώς και η Τομάτα-Ανθότυρο-Θυμάρι για την πικάντικη αλλά γλυκιά γεύση της.

Τέτοιες ειδήσεις θέλουμε να ακούμε πιο συχνά. Νέους ανθρώπους να πρωτοπορούν έχοντας ως γνώμονα την κοινωνική επιχειρηματικότητα.

 

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES