Μπαμπάς κάνει τατουάζ την ουλή του γιού του #BestBaldDad

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Αυτός είναι ο 28χρονος Josh Marshall με τον 8 ετών γιο του Gabriel Marshall. Τον Μάρτιο του 2015, ο Gabriel διαγνώσθηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο και προχώρησε σε μια σειρά χειρουργείων.

Πλέον η κατάστασή του είναι σταθερή, σύμφωνα με τις τελευταίες εξετάσεις. Όμως ο 8χρονος εξομολογήθηκε στον πατέρα του πως πλέον αισθάνεται σαν ένα “τέρας”, λόγω της μεγάλης ουλής που άφησε στο κεφάλι του η επέμβαση.

1018629_sub-buzz-10568-1466501614-1

“Ράγισε την καρδιά μου” είπε ο Marshall. Η λύση που σκέφτηκε ήταν να κάνει και ο ίδιος τατουάζ την ουλή του γιου του και του είπε πως αν οι άνθρωποι ήθελαν να τον κοιτάζουν περίεργα, τότε θα έπρεπε να κοιτάζουν και τους δύο.

Για την Ημέρα του Πατέρα, ο Marshall συμμετείχε στην καμπάνια #BestBaldDad ενός Ιδρύματος που αφιέρωσε τη μέρα σε όσους γονείς ξυρίζουν το κεφάλι τους για να συμπαρασταθούν στα παιδιά τους με καρκίνο. Και κέρδισε. Ο Gabriel αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και λέει πως τώρα αισθάνεται πως είναι σαν δίδυμοι.

 

Πηγή: www.lifo.gr

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…