Λεμόνι και γαρύφαλλο για να εξαφανίσουμε μύγες και σφήκες

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Κρατήστε μακρυά τις ανεπιθύμητες μύγες του καλοκαιριού καθώς και τις μέλισσες με 2 υλικά που έχουμε όλες στην κουζίνα μας.

Μετά απο μεγάλη έρευνα στο διαδίκτυο και επιφυλάξεις για το αν πραγματικά μπορεί να λειτουργήσει ένα φυσικό υλικό στην απομάκρυνση διάφορων εντόμων στη διάρκεια του καλοκαιριού κατέληξα ότι ναι υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει λίγο δουλίτσα.

Σε αυτή την απόφαση μεγάλο ρόλο έπαιξε η δήλωση ενός ιδιοκτήτη οπωρώνα λεμονιών στην Αμερική που έχει τεράστια γνώση όσον αφορά τις σφήκες. Οι μέλισσες και οι σφήκες μισούν το άρωμα του γαρύφαλλου ο συνδυασμός του με το λεμόνι είναι ευεργετικός στην “εξαφάνιση” τους απο κοντά μας.

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?