Θα ήθελες να είσαι η Aniston & να σε ρωτούν συνέχεια πότε θα κάνεις παιδί;

Διασημοι

4moms team , 16-06-2016

Για μια ακόμη φορά η Jennifer Aniston καλείται να παραδεχτεί ή να διαψεύσει μια ενδεχόμενη εγκυμοσύνη της. Αυτή τη φορά οι φήμες φούντωσαν για τα καλά, όταν ο φακός τη συνέλαβε μαζί με τον σύζυγό της, Justin Theroux σε ένα ρομαντικό ταξίδι στις Μπαχάμες.

Στις φωτογραφίες η κοιλιά της φαίνεται αρκετά φουσκωμένη και αυτό αρκούσε για να βγει το πόρισμα.

aniston

Και πάλι οι εκπρόσωποι της 47χρονης ηθοποιού μπήκαν στη διαδικασία να διαψεύσουν το δημοσίευμα, λέγοντας πως μια ομολογουμένως πρησμένη κοιλία, δεν σημαίνει αυτόματα και εγκυμοσύνη.

aniston-8

aniston-9

Πόσο άβολη μπορεί να είναι όμως η θέση μιας γυναίκας που πιθανότατα προσπαθεί να κάνει παιδί, όταν τα μέσα με βαναυσότητα, ανακοινώνουν την επιτυχία της τυχόν προσπάθειας ή την αποτυχία; Ακόμα κι αν δεν προσπαθεί για παιδί, η πίεση που ασκείται σε όποια γυναίκα δεν επιθυμεί να γίνει μητέρα, είναι και αυτή δυσβάσταχτη.

Αν σκεφτεί κανείς πως αυτό αντικατοπτρίζει τον μικρόκοσμο πολλών γυναικών, ίσως η οδός της σιωπής είναι η προτιμότερη. Πιεστικές ερωτήσεις όπως “Πότε θα κάνεις παιδάκι” είναι καλύτερο να μην ξεστομίζονται καθώς μπορούν να πληγώσουν τη γυναίκα που τις εισπράττει σαν το απόλυτο Βατερλώ της.

Better stay silence…

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES