Καλοκαιρινό σεμινάριο του Athens Children’s Ballet για όλα τα κορίτσια που αγαπούν τον χορό

Δράσεις

4moms team , 14-06-2016

Αν το κορίτσι σας αγαπάει το χορό, οι καλοκαιρινές διακοπές είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο χορού απο τους καλύτερους του είδους.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Athens Children’s Ballet διοργανώνει καλοκαιρινό σεμινάριο χορού! Διδάσκουν η Χριστίνα Ρόκα, Δημιουργός & Καλλιτεχνική Διευθύντρια ACB, η Αγγελική Ανδινοπούλου, ISTD Modern examiner, η Σύνθια Φρυδά, πρώην principal dancer της ΕΛΣ και άλλοι εξαιρετικοί δάσκαλοι.

Μαθήτριες της Χριστίνας έχουν γίνει δεκτές στο καλοκαιρινό σχολείο του Royal Ballet School (UK) και έχουν λάβει για 2 συνεχόμενες χρονιές διακρίσεις, English National Ballet (UK), Ecole de le Paris Opera (France) και American Ballet Theatre (NY). Ειδικεύεται στη προετοιμασία μαθητών για τη φοίτησή τους σε επαγγελματικές σχολές στο εξωτερικό.   Η Αγγελική μία δασκάλα γεμάτη πάθος ενέργεια και πλούσιες γνώσεις θα μας ταξιδέψει στον κόσμο του σύγχρονου χορού. Μαθήτριες της Αγγελικής έχουν γίνει δεκτές στο Bird College, UK και στο Laine Theatre Arts, UK.

acb_ballet_2

Οι δύο τους θα σας δώσουν 5 μέρες γεμάτες χορό η καθεμία απο τη δική της οπτική γωνία που προέρχεται απο τις προσωπικές τους εμπειρίες ώς χορεύτριες και δασκάλες.

Οι γνώσεις που έχουν αποκομίσει εδώ και 20 χρόνια όχι μόνο απο τη διδασκαλία αλλά απο την ασταμάτητη συμμετοχή τους σε σεμινάρια, μαθήματα και διαλέξεις τις βοηθά να εξελίσουν την τέχνη της διδασκαλίας και να συμβαδίζει με τις ανάγκες και απαιτήσεις επαγγελματικών σχολών και ομάδων τόσο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη.

acb_ballet_3

Το ACB Summer School θα λάβει μέρος απο την Τρίτη 5 Ιουλίου μέχρι και το Σάββατο 9 Ιουλίου 2016 στο Waves Dance Studio, Ελ. Βενιζέλου 136, Ν. Ερυθραία.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα θα πρέπει να στείλετε μαιλ στο [email protected] για να σας στείλουμε την αίτηση συμμετοχής. Μαζί με την αίτηση θα πρέπει να στείλετε και τις απαιτούμενες φωτογραφίες. Καμία αίτηση δεν μπορεί να γίνει δεκτή χωρίς τις φωτογραφίες.

Μαθήματα: Κλασικό, Pointe, Ρεπερτόριο, Σύγχρονο, HIP HOP, Body Conditioning & Stretching, διαλέξεις κα.

Για χορεύτριες και χορευτές απο 11 χρονών και πάνω.

Δύο επίπεδα Μεσαίο (11-13) και Προχωρημένο (14+ και πάνω).

Κόστος: 150 ευρώ.

 

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES