Καλοκαιρινές τοστάδες

Μαγειρευουμε

Μια καλή εναλλακτική στο κλασσικό τοστ είναι οι λεγόμενες τοστάδες (tostadas) οι οποίες είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες στην Ιβηρική χερσόνησο. Μπορείς να “παίξεις” με τα υλικά διαμορφώνοντας την τοστάδα όπως εσύ θέλεις. Γλυκιά ή αλμυρή είναί εξίσου γευστική.

Με ντομάτα

Τοσταρισμένο ψωμι ολικής αλέσεως, ντομάτα, τυρί ρικότα ή άλλο τυρί της επιλογής σας κρεμώδες, βασιλικό, αλάτι – πιπέρι

Με μανιτάρια & πιπεριές

Τοσταρισμένο ψωμί ciabatta, τυρί ρικότα ή άλλο κρεμώδες επιλογής σας, μανιτάρια cremini η επιλογής σας σωταρισμένα – μπορείτε στο σωτάρισμα να προσθέσετε και λίγο σκόρδο, κόκκινες πιπεριές, μυρωδικά επιλογής σας, αλάτι, πιπέρι

Γευστικό!

Γευστικό!

Με ψημένα βερίκοκα

Τοσταρισμένο ψωμί ciabatta, ψημένα βερίκοκα, σαντιγύ ή χτυπημένη κρέμα γάλακτος με ζάχαρη, μέλι, κανέλα, ψημένα φυστίκια

Γλυκιά απόλαυση...

Γλυκιά απόλαυση…

Με μήλο

Τοσταρισμένο ψωμί ολικής αλέσεως, βούτυρο, μέλι και φέτες μήλου σωταρισμένες ή ψημένες με κανέλα.

Μήλο, κανέλα, μέλι: ιδανικός συνδυασμός

Μήλο, κανέλα, μέλι: ιδανικός συνδυασμός

Με μούρα

Τοσταρισμένο ψωμί ciabatta, τυρί ρικότα, φρέσκα μούρα, μέλι και φύλλα μέντας ή δυόσμου

Θρεπτικό

Θρεπτικό

 

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES