Τσιπς παρμεζάνας

Μαγειρευουμε

Εάν δεν το δοκιμάσεις δεν θα το πιστέψεις… Εάν είσαι λάτρης της παρμεζάνας αυτή η συνταγή του 1′ είναι για εσένα!

Τι χρειάζεστε

  • Τριμμένη παρμεζάνα
  • Πιπέρι ή ρίγανη ή πάπρικα ή ξηρούς καρπούς

Πώς θα το φτιάξετε:

  • Στρώνετε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετείτε ομοιόμορφα μικρές ποσότητες τριμμένης παρμεζάνας σε όλο το ταψί αφήνοντας κενά, όπως όταν φτιάχνετε κουλουράκια, με ένα μικρό κουταλάκι.
  • Προαιρετικά κι αν σας αρέσει μπορείτε να βάλετε πάπρικα, πιπέρι ή ρίγανη. Ένα απ΄όλα αυτά, όχι όλα μαζί. Μερικοί βάζουν και τριμμένους ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα, καρύδια ή φιστίκια Αιγίνης.
  • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι τα τσίπς να αποκτήσουν χρυσό χρώμα. Περίπου 10 λεπτά χρειάζεστε αλλά θα το δείτε με βάση το πάχος.
Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES