Τσιπς παρμεζάνας

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Εάν δεν το δοκιμάσεις δεν θα το πιστέψεις… Εάν είσαι λάτρης της παρμεζάνας αυτή η συνταγή του 1′ είναι για εσένα!

Τι χρειάζεστε

  • Τριμμένη παρμεζάνα
  • Πιπέρι ή ρίγανη ή πάπρικα ή ξηρούς καρπούς

Πώς θα το φτιάξετε:

  • Στρώνετε αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί και τοποθετείτε ομοιόμορφα μικρές ποσότητες τριμμένης παρμεζάνας σε όλο το ταψί αφήνοντας κενά, όπως όταν φτιάχνετε κουλουράκια, με ένα μικρό κουταλάκι.
  • Προαιρετικά κι αν σας αρέσει μπορείτε να βάλετε πάπρικα, πιπέρι ή ρίγανη. Ένα απ΄όλα αυτά, όχι όλα μαζί. Μερικοί βάζουν και τριμμένους ξηρούς καρπούς όπως αμύγδαλα, καρύδια ή φιστίκια Αιγίνης.
  • Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο μέχρι τα τσίπς να αποκτήσουν χρυσό χρώμα. Περίπου 10 λεπτά χρειάζεστε αλλά θα το δείτε με βάση το πάχος.

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…