Ποινικό αδίκημα η αντιγραφή στις εξετάσεις

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Στην μακρινή Κίνα αυτή η αλλαγή της ποινικής νομοθεσίας, η οποία τέθηκε σε ισχύ την 1η Νοεμβρίου.

Ισόβεια θα είμασταν μέσα στην φυλακή έγραφαν χθές πολλά παιδιά που κοινοποίησαν την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι υπεύθυνοι πιστεύουν ότι αυτή η ποινή της επταετούς κάθειρξης θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τέτοιου είδους φαινόμενα.

Πριν απο λίγες ημέρες ξεκίνησαν οι εισαγωγικές εξετάσεις για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κίνας και οι μαθητές πηγαίνουν στα εξεταστικά κέντρα γνωρίζοντας ότι η αντιγραφή θεωρείται ποινικό αδίκημα και τιμωρείται μέχρι και επτά χρόνια κάθειρξη.
Ο αριθμός των μαθητών της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που συμμετέχουν στις εξετάσεις για την εισαγωγή στην ανώτατη εκπαίδευση φτάνει τα 9,4 εκατομμύρια. Η σκληρή αυτή απόφαση για την ποινικοποίηση της αντιγραφής πάρθηκε καθώς τα τελευταία χρόνια έχουν υπάρξει πολλές κατηγορίες ότι οι καθηγητές βρίσκονται σε συννενόηση με τους μαθητές για την διευκόλυνση τους στην αντιγραφή!

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?