Παιδικό Θεατράκι στη Νέα Πεντέλη, μια υπέροχη πρωτοβουλία γονέων

Δράσεις

4moms team , 09-06-2016

Γονείς και παιδιά από τον Δημόσιο Παιδικό Σταθμό Νέας Πεντέλης βάλθηκαν να δώσουν ένα υπέροχο παράδειγμα και το αποτέλεσμα, όπως δηλώνουν, ξεπέρασε κι αυτούς τους ίδιους.

“Ερασιτέχνες ξυλουργοί, ηλεκτρολόγοι, βαφείς … καταπιαστήκαμε από χόμπι να φτιάξουμε το θεατράκι …. Και η πραγματικότητα μας ξεπέρασε. Η μια μετά την άλλη, όλες σχεδόν οι οικογένειες που είχαν να διαθέσουν χρόνο, ήρθαν μόνες τους αναζητώντας να δώσουν βοήθεια … μαζευτήκαμε πολλοί και το φτιάξαμε … άντρες, γυναίκες και παιδιά 3 έως 5 ετών, μαζεύτηκαν τον Απρίλιο, κάθε απόγευμα, κάθε Σάββατο και Κυριακή, κάθε ελεύθερη ώρα τους και φτιάξαμε αυτή την παράγκα , με πολύ κέφι και όνειρα …. Και δεν είναι και άσχημη!

photo4

Και ύστερα από αυτό, οργανωθήκαμε σε Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και κάναμε πιο πολλά όνειρα να το κάνουμε να ζωντανέψει και ακόμα περισσότερες οικογένειες, με πιο πολύ κέφι και περισσότερα σχέδια ήρθαν κοντά μας. Και σήμερα μας κάνουν μια μεγάλη εθελοντική ομάδα που ζουζουνίζει στη ΠΕΝΤΕΛΗ.
Και έτσι βαλθήκαμε τώρα, να κάνουμε ένα Φεστιβάλ Παιδικού Θεάτρου, το πρώτο στον Δήμο μας.
Το κίνητρο μας είναι να προσλάβουμε για όλα τα παιδιά του σταθμού 3 δασκάλες, πλέον αυτών που προσφέρει το δημόσιο πρόγραμμα”.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES