ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ:Πέντε τυχερές θα κερδίσουν οικολογικές οδοντόβουρτσες Boobam

Εδω Κερδιζεις

Οικολογική Συνείδηση;Ναι ακόμα και στις οδοντόβουρτσες μας!

Αγαπάμε την οικογένεια και ψάχνουμε για το καλύτερο!Γι’ αυτό το λόγο μας αρέσει πολύ η προσπάθεια της εταιρείας Boobam που σκοπό έχει την εκπαίδευση του κοινού στην Ελλάδα για ένα πρόβλημα το οποίο
δεν έχουμε συνείδηση του πόσο μεγάλο είναι.

Το πλαστικό απειλεί άμεσα το παγκόσμιο οικοσύστημα μας.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της οικολογικής εκπαίδευσης, θα ήταν καλό να γνωρίζουμε όλοι μας πως:

1. Πόσα δισεκατομμύρια πλαστικές οδοντόβουρτσες καταλήγουν κάθε χρόνο σε χωματερές και ωκεανούς;

Η απάντηση είναι σοκαριστική εάν το σκεφτεί κανείς! Τέσσερα δισεκατομμύρια πλαστικές οδοντόβουρτσες,φαντάσου πως αν τις τοποθετήσεις τη μια δίπλα στην άλλη, μπορούν να κυκλώσουν τη γη 15 φορές!

2. Για πόσα χρόνια μια πλαστική οδοντόβουρτσα θα παραμείνει ως απόβλητο στο περιβάλλον μέχρι να διασπαστεί;

Μια πλαστική οδοντόβουρτσα θα παραμείνει ως απόβλητο στο περιβάλλον για 700 ολόκληρα χρόνια!

boobam pink banner

Το 4moms αγαπά και στηρίζει τις νέες  οικολογικές προσπάθειες που σκοπό έχουν την καλύτερη ποιότητα ζωής και γι΄αυτό προσφέρει σε 5 τυχερές αναγνώστριες δώρα απο την Boobam!Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι Like και Share τον διαγωνισμό!

Όροι Διαγωνισμού

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 06/06/2016 έως 15/06/2016 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 15/06/2016, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsg.

 

 

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES