Νικητής του πρώτου Skiathos Palace Cup η Σκιάθος!

Δράσεις

4moms team , 29-05-2016

Αυλαία για τον πρώτο, πολύ επιτυχημένο, αγώνα match racing που διοργανώθηκε από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και τον Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου στον μαγευτικό όρμο των Κουκουναριών στη Σκιάθο. 12 ομάδες από Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Σκιάθο έδωσαν σκληρές μάχες για 3 μέρες για να αποφασιστεί το μεσημέρι της Κυριακής ο μεγάλος νικητής.

Ο μεγάλος τελικός του πρώτου Skiathos Palace Cup, έβλαλε νικητήρια ομάδα αυτή της Κοντογιαννοπούλου από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος με την τριάδα να συμπληρώνεται από τις ομάδες των Καλδή και Τσολάκου, από τον ΝΟΕ και το Sailing Time, που κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Η δουλειά που γίνεται στο Match Race Academy του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος φαίνεται πλέον στην πράξη, σε πολλούς πίνακες αποτελεσμάτων.

skiathos8

Χαρακτηριστική δε, είναι και η επιτυχία με την οποία οι άνθρωποι του ΝΟΕ διεξήγαγαν, «εκτός έδρας», τον αγώνα, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες, με όπλο την μεγάλη τεχνογνωσία που έχουν αναπτύξει στο match racing τα τελευταία χρόνια. Με όχημα τον αγώνα αυτό, ο Ναυτικός Όμιλος Σκιάθου απέκτησε υποδομές που θα του επιτρέψουν το επόμενο διάστημα να καλλιεργήσει την ιστιοπλοΐα τοπικά, να διοργανώσει εκπαιδευτικά camp αλλά και αγώνες.

skiathos7

Ο μεγάλος χορηγός του αγώνα, το ξενοδοχείο Skiathos Palace, υπήρξε ο καταλύτης για όλα τα παραπάνω. Πιστεύοντας στη διοργάνωση αυτή και επενδύοντας σε αυτή, συμπαρέσυρε και άλλους μεγάλους χορηγούς όπως η Cosmote και το ταξιδιωτικό γραφείο Dolphin Skiathos. Φιλοξένησε επιτροπές και αγωνιζόμενους και κατάφερε να κάνει τα φώτα της δημοσιότητας να πέσουν για το περασμένο τριήμερο στη Σκιάθο. Έβαλε τις βάσεις για να υπάρξει ιστιοπλοϊκό μέλλον στο νησί και να έρθουν οι κάτοικοί του πιο κοντά στον ναυταθλητισμό. Παράλληλα, έκανε την αρχή ώστε να ξεκινήσει ένα νέο είδος τουρισμού στο νησί, που αν τελικά καλλιεργηθεί μπορεί να επεκτείνει τη σεζόν για όλους. Παράλληλα, ο αθλητικός τουρισμός και το yachting, με το prestige που έχουν, μπορούν να βελτιώσουν τόσο την εικόνα του νησιού όσο και την ποιότητα των επισκεπτών που προσελκύει.

skiathos

Στο μυαλό όλων, μετά απο τη λέξη “μαγεία” που αποτυπώθηκε απο το σκηνικό των Κουκουναριών, φωνάζει η λέξη “ποιότητα”. Τα πάντα που είχαν σχέση με τη διοργάνωση ήταν απόλυτα ποιοτικά. Η διαμονή και το φαγητό στο Skiathos Palace, ήταν 5 αστέρων. Οι εκδηλώσεις το ίδιο. Τα Volvo της διοργάνωσης επέτρεψαν εύκολες και άνετες μετακινήσεις για όλους. Η διεξαγωγή των αγώνων στη θάλασσα γρήγορη και χωρίς λάθη. Η παροχή υπηρεσίας όλων των χορηγών και των συντελεστών του αγώνα άψογη. H επικοινωνία και η προβολή που πήρε το νησί μέσω του αγώνα, χαρακτηριστικά εκτενής και σε όλα τα μέσα. Το νησί και η διοργάνωση πέρασε τις δύσκολες εξετάσεις της πρώτης του φοράς με άριστα.

skaithos12

 

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES