5 μυστικά των αδύνατων ανθρώπων

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Συμβαίνει συχνά να αναρωτιέστε τι κάνουν οι άνθρωποι που είναι αδύνατοι ενώ τρώνε κανονικά; Μάθετε λοιπόν ότι έχουν μερικές συνήθειες που αποτελούν καθοριστικούς παράγοντες για τη διατήρηση του βάρους τους και μίας καλλίγραμμης σιλουέτας. Αρκεί να παρατηρήσετε τις συνήθειές τους όσον αφορά στη διατροφή και τότε θα καταλάβετε ότι κάτι κάνουν σωστά.

  1. Αρχικά τρώνε για να ζήσουν και δεν ζουν για να τρώνε. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι λαίμαργοι και αναζητούν ποιότητα στις τροφές κι όχι μόνο ποσότητα και νοστιμιά.
  2. Είναι άτομα ενεργητικά. Δεν αρκούνται σε μία καθιστική ζωή, αλλά αντίθετα γυμνάζονται ή κάνουν επάγγελμα που απαιτεί κίνηση.
  3. Έχουν πρόγραμμα στο φαγητό και τρώνε ακριβώς την ώρα που πέφτει. Αυτό σημαίνει ότι η πείνα δεν γίνεται σχεδόν ποτέ έντονη και κατ’ επέκταση δεν τρώνε λαίμαργα ότι βρουν μπροστά τους.
  4. Τρώνε μόνο όταν πεινάνε κι όχι από συνήθεια και δεν επηρεάζονται από την παρέα ή από οποιονδήποτε άλλον τρώει μπροστά τους.
  5. Δεν υπερβάλλουν στην ποσότητα του φαγητού που καταναλώνουν και σταματούν όταν πραγματικά αισθάνονται χορτασμένοι.

Φυσικά όλα τα παραπάνω λειτουργούν συνδυαστικά, επομένως αν αναγνωρίζετε έστω και μία συνήθεια από τις παραπάνω στη δική σας διατροφή τότε ξεκινήστε να υιοθετείτε και τις υπόλοιπες σταδιακά.

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr