Οικογενειακές βόλτες με ένα μόνο ποδήλατο-Η πατέντα που σαρώνει

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Αν είστε γονείς ποδηλάτες και δεν θέλετε με τίποτα αν εγκαταλείψετε την αγαπημένη συνήθεια μεταφοράς ή βόλτας τώρα που αποκτήσατε οικογένεια, γίνεται άνετα.

Μετά από 3 χρόνια σχεδιασμού, κυκλοφορεί το Taga 2.0, το ποδήλατο που σηκώνει έναν ενήλικο και μέχρι 2 παιδάκια. Σε αυτό, τα παιδιά στέκονται μπροστά από τη θέση του οδηγού, σε κάτι που μοιάζει με υπερμέγεθες καλάθι. Οι θέσεις στο καλάθι μπορούν να κοιτούν προς τα εμπρός, προς τα πίσω ή αντικριστά. Η ακριβή εκδοχή του έχει τη δυνατότητα μετατροπής σε ηλεκτρικό ποδήλατο ισχύος 250W με αυτονομία 32-45 χιλιομέτρων και μέγιστη ταχύτητα 25 χιλιομέτρων ανά ώρα.

Το εντυπωσιακό είναι πως η ιδέα ανέβηκε ως καμπάνια στο Kickstarter, ξεκινώντας στις 18 Μαΐου και κατάφερε να καλύψει τον αρχικό στόχο χρηματοδότησης των 100 χιλιάδων δολαρίων (89 χιλιάδες ευρώ) σε μόλις οκτώ λεπτά, ξεπερνώντας το ορόσημο του ενός εκατ. δολαρίων (893 χιλιάδες ευρώ) σε ένα 24ωρο! Η βασική του έκδοση είναι ιδιαίτερα προσιτή, καθώς κοστίζει 599 δολάρια (535 ευρώ) συν τα έξοδα αποστολής – 400 δολάρια φθηνότερα σε σύγκριση με όταν κυκλοφορήσει στην αγορά.

4moms team

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Η ομάδα του 4moms.gr