Τα σανδάλια JuJuBe στο Summer Market των Women In Action

Μόδα

4moms team , 19-05-2016

Ειναι γεγονός πως τα χειροποίητα σανδάλια δεν είναι απλά ενα τρεντ μιας σεζόν. Ειναι πλέον το απόλυτο must have κάθε καλοκαιριού και η πραγματική fashionista οφείλει να κάνει δώρο στον εαυτό της ενα ζευγάρι.

Η Δέσποινα Αποστολοπούλου, μεγαλώνοντας μεσα στην επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια της απο το 1976 με χειροποίητες δερμάτινες τουριστικές τσάντες και δερμάτινα σανδαλια, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό που έμαθε από μικρή να αγαπάει.

IMG_3755
Πήρε λοιπόν τα δερμάτινα σανδάλια, τους έδωσε το ονομα “JuJuBe” και κατάφερε να δωσει νέα πνοή στην εταιρία με τις ιδέες της, διατηρώντας πάντα την ποιότητα στα ύψη. Σχέδια που ικανοποιούν και την πιο απαιτητική γυναίκα με δερμάτινες φόδρες, κερωμένο φινίρισμα, αντί αλλεργικούς τοκάδες και φιλικά στο δέρμα υλικά όπως φυσική τρίχα και πόνυ σκιν, ειναι μερικά από τα χαρακτηριστικά μιας συλλογής που κατάφερε να συνδυάσει την αρχαιοελληνική αυστηρότητα με τη σύγχρονη κομψότητα και άνεση, καθιερώνοντας τα “JuJuBe” ως μοναδικά στο είδος τους.

IMG_3756
Mail. [email protected]
Facebook. JuJuBe sandals & accessories

Τα σανδάλια “JuJuBe” θα τα βρείτε στο Summer Market
του Women in Action στο Balux Prive στις 22 Μαΐου. 

20160517_wia_banner

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES