Το brand “klaidra” στο Summer Market των Women In Action

Μόδα

4moms team , 19-05-2016

Το brand “klaidra” ιδρύθηκε το 2012 από τις αδελφές Κλαίρη και Φαίδρα Γάσπαρη, με σκοπό τη δημιουργία πρωτότυπων χειροποίητων αξεσουάρ με έθνικ κυρίως χαρακτήρα. Κοσμήματα, τσάντες, πετσέτες θαλάσσης είναι τα κυριότερα αξεσουάρ που θα βρει κανείς, ενώ σε αυτά προστίθεται σιγά σιγά και μια μικρή συλλογή ρούχων.

DSC_1523

Κρόσσια και πομ πομ ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τα πρώτα κοσμήματα και καθιέρωσαν τα klaidra. Ακολούθησαν άλλα υλικά όπως φτερά, δέρμα, ξύλο και ημιπολίτιμες χάντρες, τα οποία δεμένα με δημιουργικότητα και φαντασία συνθέτουν μέχρι σήμερα τα κοσμήματα, που έχουν αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

DSC_1346

Το καλοκαίρι του 2015 στις δημιουργίες klaidra προστέθηκε η πρώτη συλλογή από δερμάτινες τσάντες που χαρακτηρίζονται από το ιδιαίτερο στυλ του brand και την υψηλή ποιότητα υλικών και κατασκευής. Σήμερα υπάρχει μια μέγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, που διατίθενται στο eshop www.klaidra.com, καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα.

IMG_3617 (1)

Ο βασικός στόχος είναι η δημιουργία ιδιαίτερων αξεσουάρ, που μεταμορφώνουν μια απλή εμφάνιση και κάνουν κάθε γυναίκα να νοιώθει ξεχωριστή.

RDV την Κυριακή, στις 22 Μαΐου στο Balux Prive. 

20160517_wia_banner

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES