Τα κοσμήματα “The Penguin” στο Summer Market Women In Action

Μόδα

4moms team , 18-05-2016

Επιχρυσωμένος, επαργυρωμένος και επιπλατινωμένος ορείχαλκος, ημιπολύτιμοι λίθοι, ξύλο, σμάλτο και άλλα φυσικά υλικά, σε εμπνευσμένα σχέδια, περιγράφουν με λίγες λέξεις τα χειροποίητα κοσμήματα The Penguin.

Εννέα διαφορετικές συλλογές, εννέα πρωτότυπα ονόματα, εμπνευσμένα από γνωστά ή λιγότερο γνωστά είδη πιγκουίνων, αλλά και μέρη του πλανήτη όπου ζουν: τα κοσμήματα The Penguin μπορούν να κάνουν μία γυναίκα να αισθάνεται μοναδική.

The-Penguin-daxtylidia-2

Μεράκι, φαντασία, δεξιοτεχνία και αρκετοί πειραματισμοί, σε υλικά και σχέδια, μεσολάβησαν ώστε τα χειροτεχνήματα με το ταμπελάκι “The Penguin – Handmade Stories”, να βρίσκονται σήμερα σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, ενώ το ίδιο το εργαστήρι στεγάζεται στο Ηράκλειο Αττικής, Λ. Πλαπούτα 18Α και λειτουργεί ως showroom.

The Penguin - Handmade Stories 3

Μέχρι να φτάσουμε στο σήμερα όμως, ο άνθρωπος πίσω από τα κοσμήματα The Penguin, η Ακριβή Σταματελοπούλου, έπρεπε να πάρει πολλές δύσκολες αποφάσεις, στην προσπάθειά της να ακολουθήσει τα όνειρά της. Όταν το 2008 παραιτούνταν από τη δουλειά της ως ηχολήπτρια για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις δημιουργίες της, άνοιγε την πόρτα σε έναν άγνωστο κόσμο.

The Penguin - Handmade Stories 1

Έχοντας δημιουργήσει πλέον ένα αξιόπιστο δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών, σε χυτήρια, εξειδικευμένους τεχνίτες και άλλους, τα κοσμήματα The Penguin σχεδιάζονται και κατασκευάζονται με απόλυτη προσοχή στη λεπτομέρεια, διατηρώντας παράλληλα τον ακατέργαστο χαρακτήρα του χειροποίητου δημιουργήματος που τα κάνει να ξεχωρίζουν.

The Penguin – Handmade Stories: χειροποίητο κόσμημα, στα καλύτερά του.

Τα The Penguin θα τα βρείτε στο Women In Action Summer Market στο Balux Prive 22/05.

20160517_wia_banner

Web page: www.thepenguin.biz

Follow us on Facebook : The Penguin – Handmade Stories

Follow us on Instagram: @thepenguin_handmadestories

Follow us on Google+: The Penguin – Handmade Stories

Email: [email protected]

Τηλ.: 6973004995

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES