Τα κοσμήματα MALIYA στο Women In Action στο Balux Prive

Μόδα

4moms team , 18-05-2016

Η ΜALIYA με σήμα κατατεθέν τα oversized κοσμήματα & statement κολιέ από πρωτότυπους συνδυασμούς υλικών, έχει ως πηγή έμπνευσης το ΜΟΤΟ  «η ζωή είναι πολύ σύντομη για να φοράς “μικρά” και “βαρετά” πράγματα» .

Οι συλλογές της είναι γνωστές για τα εντυπωσιακά κοσμήματα που δημιουργούν trends και μόδα ενώ προσφέρουν μοναδικά looks που έχουν υιοθετήσει celebrities, stylists & stars της ελληνικής showbiz, αλλά και μεγάλος αριθμός από θαυμαστές που τα έχει ξεχωρίσει για το μοναδικό τους στυλ και ύφος.

GB 41

Η καλοκαιρινή συλλογή για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2016 «GLAMBOMB» έρχεται να “βομβαρδίσει με τεράστιες δόσεις από glam” την κάθε fashionista! Λαμπερά κοσμήματα και αξεσουάρ που ενώνουν τον πραγματικό κόσμο με τον κόσμο του φανταστικού,  όλα DESIGNED & HANDMADE by MALIYA, με το χαρακτηριστικό δυναμικό αλλά και girly touch της σχεδιάστριας υπόσχονται να τραβήξουν όλα τα βλέμματα και να μετατρέψουν το κάθε outfit σε μοναδική εμφάνιση. Αιγυπτιακές αναφορές, παιδικοί ήρωες, ταινίες επιστημονικής φαντασίας, καλοκαιρινά στοιχεία “παντρεύονται” με χρωματιστούς καθρέφτες, κρύσταλλα, πολύτιμους λίθους, πέρλες και πλέξιγκλας συνθέτοντας μία από τις πιο αστραφτερές κολεξιόν της σχεδιάστριας. So are you ready for a super glamorous summer? Are you ready for GlamBomb?

GB 01

Τα MALIYA θα τα βρείτε στο Women In Action Summer Market στο Balux Prive 22/05.

20160517_wia_banner

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES