5 λόγοι για να νιώσετε άνετα με το μπικίνι σας

Ψυχολογία

4moms team , 18-05-2016

Το καλοκαίρι είναι ήδη εδώ και οι επισκέψεις μας στην παραλία θα αρχίσουν να πληθαίνουν. Η σκέψη ωστόσο που πολλές γυναίκες, κυρίως της μαμάδες, βασανίζει είναι η εμφάνιση με το μαγιώ στην παραλία. Πως θα φορέσω φέτος το μπικίνι μου;

Ωστόσο υπάρχουν πολλοί λόγοι για να πειστείτε και να φορέσετε το μπικίνι σας στην παραλία χωρίς να αισθάνεστε άσχημα. Είναι πολύ σημαντικό να κάνετε τις παρακάτω σκέψεις και να νιώσετε αυτοπεποίθηση!

  1. Αρχικά κανένας δεν περιμένει να σας δει με το μαγιώ στην παραλία. Ούτε super model είστε ούτε διάσημη περσόνα, απλά μία fill time μαμά.
  2. Δεν νομίζω ότι κανείς από τους φίλους σας ή την οικογένειά σας θα σας κρίνει με βάσει το bikini body σας. Σίγουρα η καλή σας διάθεση και η προσωπικότητά σας θα μετρήσει περισσότερο.
  3. Το bikini είναι σαφώς πιο safe από το ολόσωμο μαγιό κι αυτό γιατί το δεύτερο πρέπει να το αλλάξετε για να μην παγώσει η κοιλιά σας, πράγμα που καμία δεν θέλει.
  4. Κάποιος θα υπάρχει που θα σας βρίσκει sexy με το bikini σας, αρκεί να αισθάνεστε κι εσείς άνετα με αυτό. Συμμορφωθείτε με το σώμα σας, ποτέ δεν είναι αργά.
  5. Τέλος, έχετε δει τους γύρω σας στην παραλία; Ποιος μπορεί να πει ότι έχει το άψογο κορμί; Σίγουρα αυτοί είναι η μειοψηφία, οπότε μην νοιάζεστε τόσο για τη δική σας εμφάνιση.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφεθείτε και να μην προσέχετε. Απλά κανείς δεν είναι τέλειος και όπως ξέρετε τίποτα δεν συγκρίνεται με ένα γλυκό χαμόγελο από το παιδί σας.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES