Το μυστικό της Doutzen Kroes για λαμπερά μαλλιά

Ομορφιά

4moms team , 17-05-2016

Πόσες φορές έχετε ζηλέψει τα λαμπερά και γεμάτα υγεία μαλλιά των celebrities; Μία από τις διάσημες κυρίες που διαθέτουν πλούσια κώμη είναι η Doutzen Kroes, η οποία καθώς φαίνεται αγαπά τα μαλλιά της και τα φροντίζει. Το όμορφο μοντέλο έχει δηλώσει ότι αυτό που κρατάει τα μαλλιά της λαμπερά και ενυδατωμένα είναι το θαυματουργό λάδι καρύδας, το οποίο βάζει καθημερινά στα μαλλιά αλλά και στο δέρμα της. Που και που, το αφήνει στα μαλλιά της όλη την ημέρα, ενώ το χρησιμοποιεί και για ντεμακιγιάζ.

Και μάλλον η Doutzen Kroes κάνει πολύ καλά αφού το λάδι καρύδας είναι ευεργετικό για τα μαλλιά και την επιδερμίδα μας. Πλούσιο σε πρωτεΐνη και κάλιο, επανορθώνει τα κατεστραμμένα μαλλιά ενώ ταυτόχρονα βοηθά στην ανάπτυξη νέων τριχών, διατηρώντας το τριχωτό της κεφαλής υγιές. Φυσικά τα οφέλη του είναι σημαντικά και για την επιδερμίδα αφού ενυδατώνει σε βάθος.

Χρησιμοποιήστε το σαν μάσκα μαλλιών όπως η Kroes ή σαν ενυδατικό σώματος όταν το δέρμα σας το έχει ανάγκη. Μπορείτε επίσης να στάξετε 1-2 σταγόνες στην κρέμα σώματος που χρησιμοποιείτε για πιο πλούσια ενυδάτωση.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES