Γονείς μετά απο 46 χρόνια!!!

Εγκυμοσύνη - Βρέφη

Ερωτηματικά μόνο προκαλεί η παρακάτω είδηση, ότι μια 72χρονη κυρία έγινε μητέρα… Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του γιατρού που βοήθησε ένα ζευγάρι σε αυτή την ηλικία να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Για τον Mohinder Singh Gill και τη γυναίκα του Daljinder Kaur η επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδί πήρε 46 χρόνια για να πραγματοποιηθέι.

Στις 19 Απριλίου η 72χρονη από το Αμριτσάρ της Ινδίας έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι με την μέθοδο της εξωσωματικής και αφού έκανε για δύο χρόνια μια ειδική θεραπεία.

Το μωρό γεννήθηκε δύο κιλά και πήρε το όνομα Arman που σημαίνει επιθυμία-ευχή.

Η γυναίκα θηλάζει το παιδί και δηλώνει ευλογημένη γι’  αυτό.

Σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι ειδικοί τονίζουν πως εγείρονται σοβαρά ερωτήματα όσον αφορά στην γέννηση ενός παιδιού από μια ηλικιωμένη γυναίκα τόσο για την υγεία των δύο όσο και για τη φροντίδα του παιδιού.

Οι υπεύθυνοι της κλινικής, χάρη στην οποία η ηλικιωμένη απέκτησε το πρώτο της παιδί, είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο πως απλά καλλιέργησαν στο εργαστήριο το γενετικό υλικό του ζευγαριού –σπερματοζωάρια και ωάρια- βοηθώντας τους να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα, έπειτα από δύο αποτυχημένες προσπάθειες.

Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian, χρησιμοποιήθηκαν τα σπερματοζωάρια ενός δότη και όχι του 79χρονου συζύγου της μητέρας.

Πηγή: newpost.gr

Βιβή Μπασινά
Βιβή Μπασινά
Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε;
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES