Το πρόσωπο σου φωνάζει πως έχει ανάγκη το χαμομήλι

Ομορφιά

Όταν ήσουν μικρή, η μαμά σου, σου έβαζε χαμομήλι στα μαλλιά για να ανοίξει το χρώμα τους. Τα χρόνια, όμως, πέρασαν και η σχέση σου με το χαμομήλι απλά διεκόπη. Μάλλον, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε ξανά επαφή,  όχι γιατί το θες, αλλά γιατί το πρόσωπό σου φωνάζει πως πρέπει να το κάνεις.

Γιατί να βάλεις χαμομήλι στο πρόσωπο σου;

Για πολλούς και εξίσου σημαντικούς λόγους. Βράσε, λοιπόν, το χαμομήλι και άσε το να κρυώσει.

  • Για να απομακρύνεις το μακιγιάζ: Με τη λοσιόν χαμομηλιού θα μπορέσεις να διώξεις τα προϊόντα που έχεις βάλει στο πρόσωπο σου και να το δεις να λάμπει ξανά.
  • Για να διώξεις την ακμή: Το χαμομήλι θα κάνει την επιδερμίδα σου μεταξένια. Θα ξεράνει τα σπυράκια και θα τα απομακρύνει.
  • Για ενυδάτωση: Με την λοσιόν αλλά και με τα άνθη του χαμομηλιού θα ξεχάσεις ότι πρέπει να βάλεις ενυδατική κρέμα, αφού θα νιώθεις το πρόσωπο σου πιο απαλό από ποτέ.
  • Για να απομακρύνεις την λιπαρότητα που σε ταλαιπωρεί: Το χαμομήλι θα διώξει μακριά την λιπαρότητα και θα σου χαρίσει την καθαρή και λαμπερή επιδερμίδα που θες και δυστυχώς μέχρι τώρα δε μπορούσες να έχεις.
  • Αν σου μείνει χαμομήλι και τα μαλλιά σου είναι ακόμα στο φυσικό τους χρώμα, μη το πετάξεις. Ξέρεις καλά τι μπορείς να κάνεις.

ipop.gr

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη
Το σώμα λέει αυτό που δεν μπορούν να πουν οι λέξεις
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES