Μάκραινε τα μαλλιά του για να τα δωρίσει σε παιδιά με καρκίνο – Τώρα διαγνώστηκε με τη νόσο

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 12-05-2016

Η ιστορία του Vinny Desautels από το Sacramento της Καλιφόρνια είχε γίνει πολύ γνωστή γιατί στα δύο χρόνια που μάκραινε τα μαλλιά του, όλοι τον κορόιδευαν πως είναι κορίτσι. Ο μικρός όμως δεν πτοήθηκε λεπτό και όταν τα μαλλιά το είχαν μεγαλώσει αρκετά αποφάσισε να τα κόψει και να τα δωρίσει σε παιδιά που έπασχαν από καρκίνο.

Η σκληρή ανατροπή στη γλυκιά ιστοριά του πιτσιρικά ήρθε όταν, πριν από έξι μήνες, διαγνώστηκε ο ίδιος με τη νόσο. Σύμφωνα με όσα εξηγούν σε μήνυμα στην σελίδα “Victory for Vinny” στο GoFundMe οι παππούδες του, τον όγκο ανακάλυψαν οι γονείς του στο γοφό του όταν κάποια στιγμή τον ετοίμαζαν για να κάνει μπάνιο. Αργότερα οι γιατροί διαπίστωσαν επίσης όγκο στο δεξί μέρος του κρανίου του, αλλά κι έναν στο μάτι ιδιαιτέρως επιθετικό. “Πρόκειται για μια επιθετική μορφή καρκίνου στο στάδιο 4” επιβεβαίωσε ο πατέρας του, Jason Desautels, στο Fox40.

996480_vinny04

Από την στιγμή της διάγνωσης και μετά, οι γονείς του βρίσκονται συνεχώς μαζί του στο νοσοκομείο, όπου ο Vinny υποβάλλεται συνεχώς σε διάφορες εξετάσεις ενώ δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής μορφή καρκίνου από την οποία πάσχει. «Θα τα καταφέρω. Δεν θα με νικήσει ο καρκίνος» δήλωσε από την πλευρά του ο 7χρονος.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES