Οι μοναδικές πετσέτες παραλίας Sun of a Beach στο Summer Market του WIA

Ψωνιζουμε

4moms team , 11-05-2016

Το Sun of a Beach είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία που ασχολήθηκε με το να αναβαθμίσει την πετσέτα θαλάσσης, το πιο σημαντικό αξεσουάρ της παραλίας. Συνδύασε πολύ καλής ποιότητας αιγυπτιακό βαμβάκι και εμπριμέ υφάσματα εμπνευσμένα από το ελληνικό καλοκαίρι αλλά και από εξωτικούς προορισμούς και έτσι κατάφερε να της δώσει το στυλ που της έλειπε!

IMG_3288

Αυτή την στιγμή η συλλογή απαρτίζεται από πετσέτες θαλάσσης για άντρες, γυναίκες και παιδιά αλλά και από μεγάλη ποικιλία σε τσάντες θαλάσσης ιδανικές για την παραλία αλλά και για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις. Επίσης φέτος προτείνουν τρία σχέδια που απεικονίζουν υποθαλλάσια ζωάκια που απειλούνται υπό εξαφάνιση, τον τόνο, τον αστακό και τον ιππόκαμπο και το 10% των πωλήσεων από αυτή την ενέργεια θα πάνε στην WWF GREECE.

IMG_2751

To Sun of a Beach μπορείτε να το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, μέσω του eshop – www.sunofabeach.com αλλά και σε καταστήματα του εξωτερικού, σε Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Ισπανία, Ιαπωνία, Αμερική, Ντουμπάι κ.ά.

IMG_2379

Στόχος του Sun of a Beach είναι να γίνει ο απόλυτος πρεσβευτής του ελληνικού καλοκαιριού και οι πετσέτες από την Ελλάδα να ταξιδέψουν σε κάθε άκρη της γης!

Τα Sun of a Beach θα τα βρείτε στο Summer Market του Women in Action την Κυριακή 22 Μαΐου στο Balux Prive. 

_MG_4580

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES