Τα Tiramisu Eyewear στο Women in Action

Ψωνιζουμε

4moms team , 10-05-2016

Πρόκειται για μια μικρή ομάδα στην Αθήνα με εξάρτηση τα γυαλιά στα οποία πειραματίστηκαν για καιρό όσον αφορά στη διακόσμησή τους. Δοκίμασαν πολλά και κατέληξαν στις καλύτερες, ανθεκτικότερες και φιλικότερες προς το περιβάλλον τεχνικές…Έτσι δημιουργήθηκαν τα Tiramisu Eyewear με άξονα τη θετική ενέργεια, την έμπνευση και την καινοτομία.

4

Τα tiramisu eyewear  έχουν σκοπό να γεμίσουν την αγορά και να κάνουν χαρούμενους όλους τους ιδιοκτήτες τους. Τα σχέδια τους βασίζονται κυρίως στο φυσικό περιβάλλον και σε ότι το αποτελεί.

3

Δεν είναι τυχαίο το όνομα τους. «Tiramisu» σημαίνει … «ανέβασε με ψηλά»,  αυτός είναι και ο σκοπός τους. Να ανεβάσουν στα ύψη τη διάθεσή σας φορώντας ένα μοναδικό ζευγάρι γυαλιών Tiramisu.

1

Τα Tiramisu δίνουν πολύ μεγάλη σημασία και στην επιλογή των φακών τους, οι οποίοι έχουν 100% προστασία σε UVΑ/UVB. Αυτό που διαφοροποιεί τα γυαλιά από τα υπόλοιπα είναι η διαφορετικότητα των σχεδίων όπως επίσης και η μοναδικότητα τους.  Κανένα σχέδιο δεν είναι ακριβώς ίδιο με το άλλο και αυτό οφείλεται στην χειροποίητη διαδικασία διακόσμησης τους.

5

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES