Ένας κήπος στον τοίχο μας

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το θέλω απεγνωσμένα!!!!

Προχθές έβλεπα τα γλαστράκια με τα μυρωδικά στο σούπερ μάρκετ και σκεφτόμουν τον χρόνο ζωής που θα είχαν στο σπίτι μου… Δεν ξέρω γιατί, αλλά οτιδήποτε μπεί στο σπίτι μας που είναι σε γλάστρα, ο χρόνος που επιζεί είναι πολύ μικρός!

Βλέποντας τον κάθετο κήπο που εμπνεύστηκε μια ομάδα πολύ δημιουργικών ανθρώπων αναθάρρησα. Υπάρχει ελπίδα και για τις νοικοκυρές σαν και εμένα.

Plug & Plant είναι ένας κάθετος κήπος που επιτρέπει σε οποιονδήποτε να καλλιεργήσει φυτά οπουδήποτε …

Το καλύτερο είναι οτι μέσω ενός application σε ενημερώνει για το πότε χρειάζεται πότισμα!!!!

Η εταιρεία το ονομάζει “έξυπνο biofoam,” και είναι ένας βιοδιασπώμενος αφρός πολυουρεθάνης-αμύλου που δίνει στις ρίζες των φυτών χώρο να μεγαλώσουν. Μπορούμε να κολλήσουμε τα “βύσματα” σε μια από τα 12 υποδοχές του πίνακα. Μια δεξαμενή 1.2-γαλονιού τους παρέχει νερό, φως και υγρασία και οι αισθητήρες θερμοκρασίας συγκεντρώνουν όλες τις πληροφορίες με το τι συμβαίνει σε κάθε βύσμα και τα επικοινωνούν σε εμάς στα smartphones μέσω Bluetooth.

Δεν έχω βρεί ακόμα πως μπορούμε να το αποκτήσουμε αλλά δεν θα σταματήσω, θα σας ενημερώσω αμέσως!

Βιβή Μπασινά

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Τριάντα – κάτι γυναίκα του Άγγελου, μητέρα της Αλεσάντρας και της Βαλέριας. Μου αρέσει πολύ που είμαι μαμά, νομίζω οτι γεννήθηκα για να είμαι η μαμά αυτών των δύο κοριτσιών! Είναι πραγματικά διασκεδαστικό να είσαι γονιός όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Σαρώνω τα πάντα με θετική ενέργεια και απολαμβάνω τα αστεία πράγματα στη ζωή. Γιατί να κλαίμε όταν μπορούμε να γελάμε?