Ένα 3χρονο κορίτσι καθαρίζει τη γειτονιά του & γίνεται viral

Παιδιά

4moms team , 10-05-2016

Ο κανόνας υπαγορεύει συνήθως πως το παράδειγμα το δίνουν οι ενήλικες και τα παιδιά μαθαίνουν από αυτό και είτε ακολουθούν είτε απορρίπτουν. Στην περίπτωση της 3χρονης Matilda Rusby, ο κανόνας δεν ίσχυει και η εξαίρεση κέρδισε κατά κράτος!

Οι γονείς της μικρής οικολόγου ανέρτησαν φωτογραφίες στις οποίες η Matilda προσπαθεί να καθαρίσει τη γειτονιά της, μαζεύοντας πεταμένα αντικείμενα. Τα social media φαίνεται πως έκαναν τη δουλειά τους και παρακίνησαν έμμεσα το τοπικό διοικητικό συμβούλιο να αυξήσει τον αριθμό των κάδων και τη σήμανση για διατήρηση της καθαριότητας στην περιοχή.

in__3486_57304b1c1b81b

Οι κάτοικοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να ακολούθησαν το παράδειγμά της και να την βοηθήσουν.

Μάλιστα, κάποιοι σχολίασαν ότι «μερικές φορές, πρέπει τα παιδιά να μας παρακινούν για να κάνουμε αυτό που πρέπει. Συχνά, όταν βγαίναμε στο δρόμο, βλέπαμε τα συσσωρευμένα απορρίμματα, αλλά δεν παίρναμε την απόφαση να αναλάβουμε δράση».

Η μητέρα της Matilda εξήγησε πως της είχε εμφυσήσει πως ο σεβασμός του περιβάλλοντος είναι προτεραιότητα και η μικρή απορούσε κάθε φορά γιατί τα σκουπίδια είναι πεταμένα από εδώ κι από εκεί.

Ο πατέρας της Matilda, Jake, σχολίασε ότι «είναι ωραίο να γίνεται μια καλή πράξη, αλλά την ίδια στιγμή, είναι ντροπή η πράξη αυτή να ξεκινάει από ένα παιδί».

«Είναι μόλις τριών ετών και γνωρίζει ότι είναι λάθος να πετάει τα σκουπίδια κάτω, ενώ πολλοί ενήλικοι δείχνουν να μην το γνωρίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES