Η έγκυος Bar Refaeli με μαγιό

Διασημοι

4moms team , 09-05-2016

Εχθές το feed σε όλα τα social media γέμισε με τρυφερές φωτογραφίες και quotes για τις μαμάδες. Η γιορτή της Μητέρας ευαισθητοποίησε τα παιδιά -μικρά και μεγάλα- και τα έκανε να εκφράσουν την αγάπη τους με διάφορους τρόπους. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι εκδηλώσεις αγάπης από τους celebrities.

Ενώ αρκετές διάσημες κυρίες δημοσίευσαν quotes για την Μητέρα, φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία με τη μαμά τους ή τα λουλούδια που τους χάρισαν τα δικά τους παιδιά, υπήρξε κι ένα post στο Instagram για τις  mom’s-to-be, από την μπικίωπικό της λογαριασμό στο Instgram μία φωτογραφία με την ίδια φορώντας το μπικίνι της και αγγίζοντας τη φουσκωμένη κοιλίτσα της, σχολιάζοντας: “Χρόνια Πολλά και στις μέλλουσες μανούλες”.

And A happy mom’s-to-be day ?

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Bar Refaeli (@barrefaeli) στις

Αυτό που παρατηρήσαμε εμείς, εκτός από την τρυφερότητά της φυσικά, είναι σώμα της και κυρίως τα γυμνασμένα της πόδια. Αν και η εγκυμοσύνη της βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, η Bar Refaeli διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Προφανώς, οι ώρες τις στο γυμναστήριο δεν πήγαν καθόλου χαμένες! Τι λέτε;

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES