5 πράγματα που κάνουν οι στυλάτες γυναίκες

Σπιτι

4moms team , 06-05-2016

Πόσες φορές βλέπετε γυναίκες στο δρόμο και τις θαυμάζετε επειδή δείχνουν τόσο καλοντυμένες και προσεγμένες; Υπάρχουν όντως αυτές οι γυναίκες που κάθε φορά που τις συναντάς απορείς πως καταφέρνουν να είναι τόσο καλοντυμένες ενώ ταυτόχρονο είναι και αρκετά πολυάσχολες. Ωστόσο υπάρχουν μερικά tips που τηρούν πιστά. Σίγουρα τα ξέρετε κι εσείς αλλά μάλλον δεν τα τηρείτε!

  1. Οργάνωση ντουλάπας. Η σωστά οργανωμένη ντουλάπα είναι το Α και το Ω για να μπορείτε πάντα να βρίσκεται αυτό που θέλετε. Επιπλέον, έτσι δεν θα ξεχνάτε ρούχα και θα μπορείτε να κάνετε περισσότερους συνδυασμούς χωρίς να σπαταλάτε χρόνο.
  2. Να ντύνεστε πάντα με βάση το σωματότυπό σας. Φροντίστε να αγοράζετε ρούχα αλλά και να κάνετε συνδυασμούς που να κολακεύουν και να αναδεικνύουν τη σιλουέτα σας κι όχι να τονίζουν τα αδύνατα σημεία σας.
  3. Να έχετε στο νου σας πάντα την περίσταση για την οποία διαλέγετε ρούχα. Πολλές φορές βλέπετε γυναίκες που σας φαίνονται πολύ καλά ντυμένες ή το αντίθετο. Αυτό σημαίνει ότι απλά δεν σκέφτηκαν καθόλου το μέρος που θα πάνε. Για παράδειγμα, άλλα ρούχα θα βάλετε αν πάτε θέατρο κι άλλα αν πάτε κινηματογράφο.
  4. Μην υιοθετείτε απλά τα trends. Ακολουθήστε τα φυσικά αλλά προσαρμόστε τα στο προσωπικό σας στυλ. Διαφορετικά μπορεί το αποτέλεσμα να είναι κιτς, κάτι που σίγουρα δεν θέλετε.
  5. Βρείτε τα ρούχα σας από την προηγούμενη μέρα. Πολλές φορές λίγη ώρα πριν φύγετε από το σπίτι θα στέκεστε μπροστά στην ντουλάπα σας σκεπτόμενη τι θα φορέσετε. Τρώτε πολύ χρόνο και δεν είναι πάντα σίγουρο ότι θα πετύχετε το outfit. Γι’ αυτό καλό είναι, είτε πρόκειται για επίσημη περίσταση, είτε για το γραφείο, προσπαθήστε να σκέφτεστε από την προηγούμενη μέρα τι θα φορέσετε για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως την κρίσιμη ώρα!

Αν είστε και μαμά, τότε σίγουρα πρέπει να βρείτε τρόπο να ακολουθήσετε τα παραπάνω tips για να γλιτώσετε αρκετό χρόνο και να μην είστε συνεχώς αργοπορημένες στα ραντεβού σας.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES