Μια φίλη που ξέρει πως να γιορτάσει τα γενέθλιά της

Γυναικα

4moms team , 05-05-2016

Πριν πέντε ακριβώς χρόνια, την ημέρα των γενεθλίων της, ενημερώθηκε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού. Η καλή φίλη Έφη είναι ο τύπος του ανθρώπου που μόνο κάτω δεν θα το έβαζε. Μετά το πρώτο σοκ και την απολύτως κατανοητή αναστάτωση, σήκωσε τα μανίκια και αποφάσισε να δώσει τη μάχη της με έναν και μόνο στόχο, τη διθυραμβική νίκη.

Και τα κατάφερε! Ήρθε αντιμέτωπη με την ασθένεια και τις αντικειμενικές δυσκολίες της, μα την νίκησε κατά κράτος. Γιατί η Έφη συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που την έβγαλαν από το τούνελ. Είναι αισιόδοξη, φοβάται όταν και όσο πρέπει, είναι γεννημένη μαχήτρια, αμαζόνα, χωρίς πεσιμισμό και αχρείαστα δάκρυα. Τώρα αυτή τη σκοτεινή ημέρα, την μετέτρεψε σε γιορτή θέλοντας να βοηθήσει γυναίκες που παλεύουν και δεν έχουν τη δυνατότητα να πολεμήσουν τη νόσο “επί ίσοις όροις”, άλλο ένα δείγμα της δύναμής της.

effie

Έτσι λοιπόν, οργανώνει με μεγάλη χαρά ένα πάρτυ στο BARAONDA την Πεμπτη 12 Μαΐου στις 21:00 μ.μ. και το δώρο που ζητάει είναι η συμβολική είσοδος 20€ (περιλαμβάνεται ποτό). Όλα τα έσοδα των ιδιαίτερων γενεθλίων της θα διατεθούν στη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας “Γαλιλαία”.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES