Γεννήθηκε μωρό με 31 δάχτυλα

Υγεία

4moms team , 04-05-2016

Με 15 δάχτυλα στα χέρια και 16 στα πόδια του, ο Honghong που γεννήθηκε πριν από τρεις μήνες στην Κίνα είναι ένα σπάνιο μωρό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, το μωρό πάσχει από μια ακραία μορφή πολυδακτυλίας, μία σπάνια πάθηση που εμφανίζεται σε 1 ανά 1000 βρέφη και εκδηλώνεται με την παρουσία επιπλέον δακτύλων σε κάποιο ή σε όλα τα άκρα τους. Εκτός από τα επιπλέον δάχτυλα, το μωρό σε κάθε χεράκι του έχει από δύο παλάμες, από τις οποίες όμως λείπουν οι αντίχειρες.

Παρόλο που και η μητέρα του Honghong πάσχει από πολυδακτυλία, ισχυρίζεται ότι όλες οι εξετάσεις που είχε πραγματοποιήσει προγεννητικά δεν είχαν δείξει καμία παραμόρφωση και ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της δοκίμασαν ένα ισχυρό σοκ αντικρίζοντας το μωράκι τους μετά τη γέννησή του.

mwro_kina2

Ανήσυχοι για το μέλλον του μωρού τους και για τις δυσκολίες που πρόκειται να αντιμετωπίσει στη ζωή του λόγω της ιδιαιτερότητάς του, οι δύο γονείς έχουν απευθυνθεί σε γιατρούς, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των επιπλέον δακτύλων. Ωστόσο, το νεαρό της ηλικίας του, η περιπλοκότητα της κατάστασής του και η οικονομική ανέχεια της οικογένειάς του καθιστούν αμφίβολη την επέμβαση…

Koolnews

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES