4 “πρωτότυπα & πρακτικά” δώρα για τη γιορτή της μητέρας!

Σπιτι

4moms team , 04-05-2016

Η γιορτή της μητέρας πλησιάζει και όλες οι μαμάδες του πλανήτη έχουν τη σκέψη για το αν θα τις σκεφτούν τα παιδιά τους. Μπορεί όλες να ισχυρίζονται ότι ένα φιλί ή ένα λουλούδι αρκεί για να τις κάνει χαρούμενες αλλά με τα παρακάτω πρακτικά δώρα ίσως το ξανασκεφτούν. Δεν πρόκειται για κάτι αξίας, ούτε κάτι που δεν έχετε ξανακούσει. Ωραία είναι τα λουλούδια, τα κοσμήματα και οι κάρτες αλλά υπάρχουν κι άλλα πράγματα που κάνουν μια μαμά ιδιαίτερα χαρούμενη, όπως:

  1. Μία μέρα ρεπό από τη καθημερινή ρουτίνα μίας μαμάς. Αυτό σίγουρα καμία δεν μπορεί να μην το δεχτεί. Σκεφτείτε να έρθουν τα παιδιά σας και να σας ανακοινώσουν ότι μία ολόκληρη μέρα είναι δική σας, χωρίς να ασχοληθείτε με το πλυντήριο, το φαγητό ή το καθάρισμα;
  2. Λίγες παραπάνω ώρες ύπνου το πρωινό της Κυριακής κι ένα έτοιμο πρωινό όταν ξυπνήσει η μαμά είναι ένα γλυκό δώρο που μπορούν όλα τα παιδιά να κάνουν στη μαμά τους. Ίσως και με τη βοήθεια του μπαμπά.
  3. Μία μέρα χωρίς να ακουστεί η ερώτηση: “Μαμά, τι θα φάμε;” Σίγουρα ένα στρωμένο τραπέζι με φαγητό που όλη η οικογένεια λατρεύει θα είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να κάνει κανείς σε μία πολυάσχολη μαμά.
  4. Ένα ραντεβού σε spa είναι πάντα ευπρόσδεκτο, πόσο μάλλον όταν προέρχεται από σκέψη των παιδιών. Ποια μαμά δεν θα το εκτιμήσει;

Σίγουρα ένα τέτοιο δώρο θα εκτιμηθεί από τις μαμάδες κάθε ηλικίας.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES