Πατατού… τηνιακή σπεσιαλιτέ

Μαγειρευουμε

 

Υλικά:

1 κιλό πατάτες

3-4 αυγά

μαιντανός ψιλοκομμένος

τυρί τριμμένο

τριμμένη φρυγανιά

πιπέρι

αλάτι

Βράζουμε τις πατάτες και τις ξεφλουδίζουμε.Tις λιώνουμε με ένα πιρούνι ή τις περνάμε από τον μύλο. Προσθέτουμε τον ψιλοκομμένο μαιντανό, τα αυγά, το πιπέρι, το αλάτι, το τριμμένο τυρί της επιλογής σας και λίγη τριμμένη φρυγανιά. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά ούτως ώστε να γίνουν ένα ομοιόμορφο σφιχτό μείγμα (αν μας βγει αραιό, προσθέτουμε τυρί και φρυγανιά) τα τοποθετούμε σε έλα λαδωμένο ταψάκι. Το ψήνουμε σε μέτριο φούρνο έως ότου ροδίσει.

Αμαλία Κυπαρίσση
Αμαλία Κυπαρίσση
Είμαστε αυτό που σκεφτόμαστε
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES