Διαγωνισμός:Δυο τυχερές αναγνώστριες θα κερδίσουν πασχαλινές λιχουδιές απο το The Bakers!

By  |  6 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Το 4moms.gr σας εύχεται Καλό Πάσχα και προσφέρει σε δυο τυχερές αναγνώστριες δυο καλάθια με Πασχαλινές λιχουδιές.Μια ευγενική προσφορά απο το φούρνο The Bakers!

Το μόνο που έχετε να κάνετε like και share τη σελίδα μας στο facebook!

Όροι Διαγωνισμού

1. Το «4moms.gr» (εφεξής «ο Διοργανωτής») διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.facebook.gr (4momsgr), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του 4moms.gr, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Όποιος επιθυμεί να λάβει μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να γίνει μέλος της κοινωνικής δικτύωσης http://www.facebook.com/ 4momsgr μέσω της επιλογής “like” και να κάνει share (κοινοποίηση) στο  Facebook. Έγκυρη συμμετοχή θεωρείται αυτός που έχει κάνει Like στην σελίδα 4momsgr στο Facebook και share το συγκεκριμένο Post.

3. Τα στοιχεία των Συμμετεχόντων, όπως αυτά έχουν συμπληρωθεί από τους ιδίους στην προσωπική σελίδα τους, στο συγκεκριμένο προφίλ, στον ιστότοπο www.facebook.com, θα καταχωρούνται σε αριθμητική λίστα από τον Διοργανωτή. Η κλήρωση θα γίνει μέσω του http://www.randomizer.org/ όπου θα επιλεχθούν τυχαίοι αριθμοί. Το όνομα (από τα συγκεκριμένο προφίλ) που θα αντιστοιχεί στον αριθμό αυτό θα είναι ο νικητής του διαγωνισμού.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 27/04/2016 έως 30/04/2016 στις 12.00 μ.μ. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 30/04/2016, και τα αποτελέσματα αυτής θα ανακοινωθούν άμεσα στην ιστοσελίδα http://www.facebook.com/ 4momsg.

Οι τυχεροί θα πρέπει να περάσουν απο ένα κατάστημα The Bakers για να παραλάβουν τα δώρα τους.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

 

 

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”

 • ΓΙΩΤΑ ΜΠΑΛΟΠΙΤΑ

  EYXARISTOYME!!!!

 • Σοφία Καλέτσιου

  Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία.. Να είσαστε καλά κ καλές γιορτές
  Fb name : Sonia Labiri

 • Georgia Vetsou

  Καλή Ανάσταση σε όλους .Σας ευχαριστουμε

 • Magdalini Ioannidou Stefa

  Φανταστικά !!! <3 Καλό Πάσχα!!!!

 • VIRGINIA X

  υπεροχα….ευχαριστουμε… καλη Ανασταση

 • ΑΘΗΝΑ ΒΕΡΤΣΕΤΗ

  Ευχαριστούμε