Τι είναι αυτό που σου βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό;

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Στις 7 Απριλίου 2016, ξεκίνησε στον Ιστότοπο http://laneshealth.gr/yourbestself/, ο νέος Διαγωνισμός της Lanes με τίτλο «Introduce Your Best Self». Σκοπός του Διαγωνισμού είναι να συγκεντρώσουμε αυθόρμητες ιστορίες από εμπειρίες που μας ”συμπληρώνουν” στην καθημερινότητά μας.

Οι συμμετέχοντες «απαντώντας» στην ερώτηση «Τι είναι αυτό που σου βγάζει τον καλύτερό σου εαυτό» μοιράζονται τις δικές τους εμπειρίες που τους συμπληρώνουν.

Η απάντηση του χρήστη μπορεί να γίνει με τρεις (3) τρόπους:

α) με κείμενο

β) με φωτογραφία

γ) με video

Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Μαΐου και κατόπιν κλήρωσης θα προκύψουν 104 νικητές.

Ο μεγάλος νικητής του Διαγωνισμού θα κερδίσει ένα ταξίδι στην Σαντορίνη με δικαίωμα επιλογής να αξιοποιήσει το δώρο του μέσα στον μήνα Ιούνιο ή τον μήνα Σεπτέμβριο.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού 3 νικητές, που θα ανακοινώνονται ανα δύο εβδομάδες, θα έχουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν στο δικό τους #yourbestself video,κερδίζοντας παράλληλα από ένα καλάθι με προϊόντα Lanes.

Το βίντεο των 3 τυχερών νικητών θα επικοινωνηθεί, τόσο στον Ιστότοπο http://laneshealth.gr/yourbestself/

όσο και στα social media της LanesHealth (facebook,twitter)

Τέλος 50 νικητές θα κερδίσουν από μία συλλεκτική κούπα Lanes και ακόμα 50 νικητές που θα κερδίσουν προϊόντα Lanes.

 

Βάσω Στασινού-Νικοπολίδη

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Απο το παρκέ του γηπέδου στο παρκέ του σπιτιού μου…. Με τον Γιάννη και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα έχω καταφέρει να συνεχίσω να αθλούμαι καθημερινά. Κάνω πρωταθλητισμό στη ζωή παρέα με τον άντρα μου τον Αντώνη που υπεραγαπώ. Μου αρέσει να μαθαίνω καινούργια πράγματα και προσπαθώ να προσαρμόζομαι παντού. Το μότο μου είναι “‘Ολα καλά θα πάνε, όλα θα γίνουν…”