Το πρώτο drone cafe που άνοιξε από Ολλανδούς φοιτητές

Γενικώς & Αορίστως

4moms team , 26-04-2016

Φοιτητές στο University of Technology άνοιξαν το πρώτο drone café στην Ολλανδία. Διάλεξαν την πανεπιστημιούπολη για το opening και χρησιμοποιώντας ένα μικρό σκαφάκι που παίρνει τις παραγγελίες και σερβίρει τις παραγγελίες.

Το drone-σερβιτόρος ονομάζεται Jay, και μοιάζει με μικρό λευκό πιατάκι με λαμπερά μάτια. Πετά στα τραπέζια για να λάβει τις παραγγελίες των πελατών γραμμένες σε μια λίστα και στη συνέχεια επιστρέφει για να παραδώσει την παραγγελία.

8536323d932a0fe3241502e07c91888d8b44fdf0

Οι μαθητές λένε στόχος τους είναι να αποδείξουν τις δυνατότητες των drones, τα οποία είναι χρήσιμα όχι μόνο στον ουρανό, αλλά και σε εσωτερικούς χώρους.”Ένα drone μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πυρασφάλεια, μπορεί να ανιχνεύσει τους εισβολείς, μπορεί όμως να κάνει και μικροδουλειές στο σπίτι σας, όπως να φέρει ένα μήλο”, δήλωσε ένας φοιτητής στην παρουσίαση του βίντεο του Jay.

drne1

«Πιστεύουμε ότι μια μέρα, τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα είναι μέρος της κοινωνίας. Μια μέρα, ένα drone θα μπορούσε να είναι και ένας φίλος,” πρόσθεσε ο ίδιος φοιτητής.

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES