Οι τσάντες της Νεφέλης Μυρτίδη… γεωμετρία και design

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Από τις 15 έως τις 28 Απριλίου η γκαλερί του ΦΟΥΑΡ παρουσιάζει την έκθεση Bags & Accessories Exhibition – n e u design της Νεφέλης Μυρτίδη. Το brand n e u, δημιουργήθηκε με διάθεση την εξερεύνηση και υλοποίηση μιας νέας φόρμας και χρήσης πάνω σε ένα καθημερινό αντικείμενο, την τσάντα. Έχει φιλοξενηθεί στο Μουσείο Μπενάκη και σε εκθέσεις design, στην Αθήνα και το Βερολίνο.

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξή της στο περιοδικό Soul: «τι είναι μια τσάντα στην τελική; Ένας αποθηκευτικός χώρος. Και ποιος είπε πως αυτός ο αποθηκευτικός χώρος πρέπει να είναι με κουμπάκια και φόδρες; Κάποιες φορές διαλέγεις ένα υλικό επειδή σε οδηγεί σε αυτό η λογική του σχεδίου, όχι γιατί θέλεις απλώς εσύ να το χρησιμοποιήσεις».

125471-281685

 

Πηγή: AthensVoice

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…