Γυναίκες σε ιδιωτικές στιγμές.. όταν δεν τους βλέπουν οι άλλοι

By  |  0 Comments
Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.
Prev1 of 5

Η καλλιτέχνης Σάλι Νίξον εικονογραφεί γυναίκες σε ρεαλιστικές καταστάσεις. Οι γυναίκες και τα κορίτσια της Σάλι είναι εσκεμμένα χαλαρές και συνήθως βρίσκονται κάπου μόνες ή σε πολύ ιδιωτικές στιγμές. Η Σάλι Νίξον, 27 ετών, από το Λιτλ Ροκ του Αρκάνσας των Ηνωμένων Πολιτειών, μίλησε για τα έργα της στον Independent.

«Μου αρέσει η ρεαλιστική περιγραφή των γυναικών. Μου αρέσει να βρίσκω την ομορφιά και χιούμορ σε καθημερινές καταστάσεις».

«Κάποιες από τις εικονογραφήσεις είναι από τη φύση τους οικίες, άλλες δίνουν μια γεύση του τι κάνουν οι γυναίκες όταν κανείς δεν τις βλέπει και κάποιες δίνουν μια εναλλακτική ματιά στο σώμα της γυναίκας από αυτό που προβάλλουν τα ΜΜΕ σήμερα».

«Οι κυρίες που ζωγραφίζω είναι οικίες, δεν είναι τέλειες και πάντα λαμπερές».

126031-283050

Αμαλία Κυπαρίσση

Μοιραστείτε αυτό άρθρο αν σας άρεσε.

Mητέρα 2 παιδιών, της Παυλίνας και του Αχιλλέα, θέλω να “αιχμαλωτίσω” με λέξεις και εικόνες τις στιγμές που περνάνε γρήγορα… Ταξιδιάρα, gourmet, λάτρης του καλού κρασιού, yogini, βιβλιοφάγος. Αγαπώ το θέατρο, το σινεμά, την ιστορία, τις ιστορίες και τις περιπλανήσεις. Μικρές ή μεγάλες ανακαλύψεις μου φτιάχνουν την ημέρα. Για μένα η ομορφιά της ζωής βρίσκεται στις μικρές απολαύσεις, στις συγκινήσεις, στις στιγμές, στις μεγάλες χαρές αλλά και στις βαθιές απογοητεύσεις…