«Το Χαμόγελο του Παιδιού» με πασχαλινό bazaar στο Μετρό Συντάγματος

Ωρα Για Θεατρο

4moms team , 18-04-2016

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο φορέας είναι λίγο πολύ γνωστές, όπως γνωστό είναι και το τεράστιο έργο των ανθρώπων που δουλεύουν σκληρά για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τώρα διοργανώνουν ένα υπέροχο πασχαλικό bazaar στο Μετρό Συντάγματος την Τετάρτη 20 Απριλίου & την Πέμπτη 21 Απριλίου, από τις 08:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και μας δίνουν την ευκαιρία να κάνουμε τα ψώνια μας και να ενισχύσουμε τον σκοπό τους.

Οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ετοίμασαν με αγάπη, φαντασία και δημιουργικότητα, χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες, πασχαλινά δώρα καθώς και χειροποίητα κοσμήματα και κατασκευές. Στο bazaar θα υπάρχουν επίσης πασχαλινά ανοιξιάτικα είδη καθώς και είδη του Οργανισμού.

Δείτε όλα τα πασχαλινά bazaars του οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/4-1/2990/Pasxalina-bazaars-apo-TO-XAMOGELO-TOY-PAIDIOY

Και αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη στο eshop  ή να επικοινωνήσετε στο 211-7709980 και στο 210-7647760.

Μας περιμένουν για να χαρίσουμε Χαμόγελα στα παιδιά που μας έχουν ανάγκη!

4moms team
4moms team
Inspiring Living, Mom's Life in Greece
ABOUT EDITOR ALL ARTICLES